24 / 04 / 2024

Balıkesir Dursunbey İmam Hatip Lisesi Kampüsü inşaatı başlıyor!

Balıkesir Dursunbey İmam Hatip Lisesi Kampüsü inşaatı başlıyor!

Dursunbey’de 90 bin metrekarelik alana yapılacak olan 24 derslikli İmam Hatip Kampüsünün yüklenici firma yetkilileri Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ı ziyaret etti.



Geçtiğimiz 7 Aralık tarihinde ihalesi gerçekleşen ve 18 milyon 800 bin TL bedelle Yılka isimli İnşaat firması tarafından yapımı alınan Dursunbey İmam Hatip kampüsünün yapımı önümüzdeki aylarda başlıyor. Yüklenici firmanın yetkililerinin inceleme için geldiği ilçede ilk olarak Başkan Bahçavan’ı ziyaret eden firma yetkilileri kampüsün yapılacağı Sevincelik bölgesi hakkında Belediye mühendislerinden bilgi aldılar.


Yaklaşık 90 Bin metrekarelik alanda kurulacak olan kampüsün içinde Spor Salonu ve yurtların yapılması planlanırken Yılka İnşaat mühendisi Kemal Yılmaz, soğuk havaların etkisini azaltmasının ardından kampüsün yapımı için ilk kazmayı Mart ayı içinde vurmayı planladıklarını söyledi. Okulu Selçuklu mimarisi ile inşaa edeceklerini vurgulayan Yılmaz, Kocaeli’de bulunan firmalarının Ülke genelinde birçok projeye imza attığını söyledi. İhalenin kendilerine kalmasının ardından Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ı ziyaret ettiklerini belirten Yılmaz, Başkan Bahçavan’ın ilçeye yapılacak olan bu proje ile yakından ilgilendiğini belirtti.


Ziyaretin ardından Başkan Bahçavan ve Belediye Meclis Üyesi Vacit Kahvecioğlu ile birlikte kampüsün yapılacağı Sevincelik bölgesini ziyaret eden firma yetkilileri, okulun yapılacağı alanın çok uygun bir yer olduğunu belirttiler.


Hürriyet


Geri Dön