20 / 04 / 2024

Balıkesir İvrindi'ye 5.3 milyon liraya yeni içme suyu inşaatı!

Balıkesir İvrindi'ye 5.3 milyon liraya yeni içme suyu inşaatı!

BASKİ'nin yatırımlarına bir yenisi daha eklendi. İvrindi İçme Suyu İletim Hatları ve Depo İnşaatları Temel Atma Töreni, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un da katılımıyla yapıldı.



Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan BASKİ'nin yatırımlarına bir yenisi daha eklendi. İvrindi İçme Suyu İletim Hatları ve Depo İnşaatları Temel Atma Töreni, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un da katılımıyla yapıldı. Törende konuşan Başkan Uğur, Balıkesir ve ilçelerindeki 40-50 yıllık sorunların Büyükşehir'in imkanlarıyla çözüme kavuşturulduğunu söyledi.


Konuşmasının ardından iletim hattı ve su depolarını yapacak olan müteahhiti sahneye çağıran Uğur, 300 günde bitirilmesi gereken işin daha önce bitirilmesi için pazarlık etti. Uğur, müteahhitin işi 19 Mayıs'ta bitirmesini istedi, mütahhit de bitirmeye söz verdi. Daha sonra Uğur ve katılımcılar temel atma alanına geçti ve ilk su hattı borusu döşendi. Temeli atılan projeyle Güngörmez mevkiine 400 metreküpllük depo, Akçalören, Kömürcü mahalleleri, İvrindi merkeze depo ve 11 kilometre iletim hattı döşenecek. Proje, 5 milyon 378 bin liraya mal olacak.


Yeni Asır 


Geri Dön