18 / 04 / 2024

Balıkesir Karesi projeleri halka anlatıldı!

Balıkesir Karesi projeleri halka anlatıldı!

Mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde tespit eden ve projelerdeki önceliği vatandaşların istekleri doğrultusunda belirleyen Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bağlar Sokağı’nda vatandaşlarla bir araya gelerek, bölgeye yapılacak projeler hakkında görüştü.



Mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde tespit eden ve projelerdeki önceliği vatandaşların istekleri doğrultusunda belirleyen Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bağlar Sokağı’nda vatandaşlarla bir araya gelerek, bölgeye yapılacak olan projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Hizmet belediyeciliğinde katılımcı anlayışına önem veren Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, geleceğin Karesi’sini inşa etmek için sürekli vatandaşlarla bir araya geliyor. Bağlar Sokağı’nda vatandaşlarla bir araya gelerek, bölgeye yapılacak projeler hakkında görüş alışverişinde bulunan Başkan Yılmaz’a birim müdürleri de eşlik etti. Bahar aylarının gelmesiyle birlikte çalışmalarına hız veren Başkan Yılmaz, sokakta bulunan kahvenin önünde açtığı proje dosyasıyla bölgeye yapılacak yatırımları vatandaş ile birlikte yerinde inceledi. Başkan Yılmaz, "Karesi İlçemizde gidilmedik sokak ve cadde bırakmamak için çalışmalarımıza yön veriyoruz. Yerel yönetimlerin başında olan bizlerin halkın içerisinde olması, vatandaşımızı mutlu ediyor" açıklamasında bulundu.


Hürriyet 


Geri Dön