27 / 04 / 2024

Balıkesir Sanayi Odası yatırım çağrısı yaptı!

Balıkesir Sanayi Odası yatırım çağrısı yaptı!

Meclis toplantısında darbe girişimini kınayan Balıkesir Sanayi Odası, “Yatırıma ve üretime devam” mesajı verdi.Balıkesir Sanayi Odası'nın son meclis toplantısında 15 Temmuz'daki darbe kalkışmasının etkileri değerlendirilirken darbe girişimi bir kez daha kınandı.



Meclis toplantısında darbe girişimini kınayan Balıkesir Sanayi Odası, “Yatırıma ve üretime devam” mesajı verdi.


Balıkesir Sanayi Odası'nın son meclis toplantısında 15 Temmuz'daki darbe kalkışmasının etkileri değerlendirilirken darbe girişimi bir kez daha kınandı.


Yapılan açıklamada, "Demokrasimize her zamankinden daha fazla sahip çıkarak, işlerimizi layıkıyla yerine getirerek, ülkemize ve demokrasimize duyduğumuz güven ve bağlılıkla Türkiye'mizin güçlenmesine katkıda bulunmayı sürdüreceğiz" denildi.


Yatırıma ve üretime devam 


Balıkesir Sanayi Odası Meclis Başkanı Hakan Özdamar ve Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur'un da katıldığı toplantıda, yurtiçi ve dışındaki ticari ilişkilerin devamının sağlanması, özellikle yurtdışındaki tedarikçilere ve müşterilere yaşananların doğru anlatılmasının önemi ve yöntemleri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Farklı sektör temsilcilerinin görüşlerinin dile getirildiği toplantıda sanayicilerin moralinin yerinde ve gelecekten umutlu olduğu, yatırım ve üretimin devam edeceği mesajları verildi.

Güven ve bağlılık 


Türkiye Cumhuriyeti'nin anayasal ve hukuk düzenine karşı yapılan hain darbe girişimini şiddetle kınadıklarını belirten Başkan İsmail Uğur, oda adına yapılan açıklamada, darbe girişimini hezimete uğratan başta Cumhurbaşkanı, Başbakan, TBMM üyeleri, güvenlik güçleri ve Türk milletine şükranlarını sunduklarını söyledi.


Demokrasiye karşı gerçekleştirilen kalkışma sonrasında hükümetin, Merkez Bankası'nın ve ekonomiden sorumlu kurumların aldıkları önlemlerle piyasaya güven telkin ettiğini, şeffaflığın ve öngörülebilirliğin sağlanması adına gerekli müdahaleleri gerçekleştirdiğini kaydeden Uğur, "Türkiye'nin büyümesini, kalkınmasını, gelişmesini esas alan ekonomi politikasından, mali disiplinden taviz vermeden, serbest piyasa ekonomisi kuralları içinde gerekli reformların gerçekleştirilmeye devam edeceğine inanıyoruz. Demokrasimize her zamankinden daha fazla sahip çıkarak, işlerimizi layıkıyla yerine getirerek, ülkemize ve demokrasimize duyduğumuz güven ve bağlılıkla Türkiyemizin güçlenmesine katkıda bulunmayı sürdüreceğiz" dedi.


Yeni Asır


Geri Dön