24 / 04 / 2024

Balıkesir Sındırgı'da yaşam merkezi yapılacak!

Balıkesir Sındırgı'da yaşam merkezi yapılacak!

Balıkesir Sındırgı Belediyesi, Sındırgı'da yeni bir "Yaşam Merkezi" kazandırılması için projelendirilme çalışmaları başlattı.



Sındırgı Belediyesi, vatandaşların boş zamanlarını geçirebileceği sosyal yaşam alanı için çalışmalara başladı. Termal turizm alanında gelişen ve çalışmaların bu alanda yürütüldüğü Sındırgı'da yeni bîr "Yaşam Merkezi" kazandırılması için projelendirilme çalışmaları başlatıldı. 


Karesi Belediyesi Alparslan Türkeş Spor Kompleksi'nde incelemelerde bulunan Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş Sındırgı ilçesinde de benzer bir kompleksin yapılması için çalışmalarını başlattı. Karesi Belediyesi Alparslan Türkeş Spor Kompleksi yetkilileri Yaşam Merkezi yapılması planlanan alanla ilgili inceleme yaparak projelendirme konusunda yardımcı olabileceklerini açıkladı. 


Yaptığı hizmetlerle ilçeyi atağa geçiren ve vatandaşların refah seviyesini yükseltmeyi hedefleyen Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş konu ile ilgili yaptığı açıklamada " İlçemizi her alanda geliştirmek, vatandaşlarımızın rahat edebilecekleri nezih alanlar oluşturmak için çalışmalarımız devam ediyor. İlçemizin turizm alt yapısını hazırladığımız gibi yerel halkın faydalanabileceği alanları oluşturmayı da ihmal etmiyoruz. Cumhuriyet meydanında yeni bir belediye hizmet binası yapıyoruz. Binanın tamamlanması için son rötuşlar kaldı. Geçici olarak hizmet verdiğimiz mevcut binayı ise sosyal yaşam kompleksine çevirerek vatandaşlarımızın kullanımına sunmak için çalışmalarımızı şimdiden başlattık. Kadınlara, çocuklara, emeklilere yönelik çok amaçlı salon,(konferans salonu) Fitness çenter, 

kafe, kütüphane, hanımeli çarşısı, emekli ve bayan kahvesi, çocuk oyun grubu gibi kültürel, sosyal ve sportif alanların yer alacağı "Yaşam Merkezi " için projelendirme çalışmalarımızı başlattık" dedi. Cumhuriyet Meydanı'na yapılan yeni belediye hizmet binasına taşınılması ile birlikte projelendirmenin tamamlanarak inşaat çalışmalarına geçileceği bildirildi. 


Balıkesir Yeni Söz


Geri Dön