20 / 04 / 2024

Balıkesir'e otopark inşa edilecek!

Balıkesir'e otopark inşa edilecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi otopark sorununa kalıcı çözüm üretecek, kent trafiğini rahatlatacak 120 araç kapasiteli robotik-akıllı otopark için kolları sıvadı. Proje 2016 yılı başında hizmete girecek.



Balıkesir trafiğini rahatlatacak 120 araç kapasiteli robotik-akıllı otopark, 2016 yılının ocak ayı sonunda hizmete başlayacak. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, şehir merkezindeki trafik ve otopark sorununa kalıcı çözüm üretecek dev proje için kolları sıvadı. Başkan Uğur, ulaşımı rahatlatacak ve kent içindeki otopark kapasitesini arttıracak 120 araç kapasiteli robotik-akıllı otopark sistemi için ilk adımı attı.


Balıkesir'e büyük katkı sağlayacak otopark sistemi için Sanpark şirketi yetkilileriyle masaya oturup protokol imzalayan Başkan Uğur, 2016 yılının ocak ayı sonunda hizmete başlayacağını dile getirdi. Şehir merkezindeki otopark sorununa kalıcı çözümler üretmek için son teknoloji uygulamaları Balıkesir'e kazandırdıklarını kaydeden Başkan Uğur, "İlk etapta 120 araç kapasiteli robotik-akıllı otoparkı yapacağız. Vatandaşlar güvenli bir şekilde araçlarını bu otoparka park edecek. Bu proje Balıkesir'e hayırlı uğurlu olsun" dedi.


Yeni Asır



Geri Dön