27 / 04 / 2024

Bank Asya Genel Müdürü Ünal Kabaca istifa etti!

Bank Asya Genel Müdürü Ünal Kabaca istifa etti!

Ünal Kabaca, Genel Müdürlük'ten ayrıldı. Kabaca'nın beklenmedik ayrılışı finans çevrelerinde şok etkisi yaptı. Kabaca'nın yerine hemen bir atama yapıldı. İşte o isim...



Finans Gündem'e gelen haberlere göre Genel Müdür Ünal Kabaca, genel müdürlük koltuğunu Bank Asya Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Özdemir'e bıraktı. Asya Katılım Bankası A.şž. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Ünal Kabaca'nın Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Müdürlük görevlerinden istifa ettiği bildirildi.

Asya Katılım Bankası'nın Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayımlanan yazısında, bankanın Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Ünal Kabaca'nın Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Müdürlük görevlerinden istifa ettiği belirtildi.

Banka Yönetim Kurulu'nun boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine Behçet Akyar'ın atanmasına, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cemil Özdemir'in de Genel Müdür olarak görevlendirilmesi için Bankalar Kanunu'nun ilgili maddesi uyarınca Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na başvuruda bulunulmasına karar verdiği duyuruldu.
finansgündem


Geri Dön