26 / 04 / 2024

Bank Asya Şırnak'ta ilk şubesini Cizre'de açtı!

Bank Asya Şırnak'ta ilk şubesini Cizre'de açtı!

Bank Asya, Şırnak’ta ilk şubesini Cizre’de açtı. Açılışa bankanın genel müdürü Ahmet Beyaz ve genel müdür yardımcısı Murat Demir’in yanı sıra Cizre Kaymakamı Şenol Koca, Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Çağrı katıldı....




Törende söz alan Ahmet Beyaz, Şırnak’ta ilk şubelerinin hizmete girdiğini belirtti. Şube sayılarını artırmaya devam ettiklerini aktaran Beyaz, “Biz Türkiye’nin her bölgesinde aktif olarak müşterilerimize hizmet götürüyoruz. Cizre’de olmaktan, burada bu güzel insanlara hizmet vermekten gurur duyuyoruz.” dedi.


Üretime doğrudan katkı sunan bir banka olduklarını vurgulayan Beyaz, “Büyürken temel bir prensibimiz var. O da kendi değerlerimiz ile büyümek. Türkiye’nin her yerinde hizmet ağı olan bir bankayız. Şubelerimiz, müşterilerimizle yakın temas kurduğumuz mecralar. Biz, bir yandan teknolojiyi etkin kullanıp müşterilerimizin hayatını kolaylaştırıyoruz, diğer yandan şube ağımızı genişletiyoruz.” ifadelerini kullandı.


2013 itibari ile 251 olan şube sayısına 30 yeni şube daha ekleyerek 281’e çıkardıklarına işaret eden Bank Asya Genel Müdürü, bu rakamı 2013 sonunda 301’e çıkaracaklarını bildirdi. 


Bank Asya Cizre Şube Müdürü Bülent Şanlı ise Cizre’ye hizmet vermekten duydukları memnuniyeti dile getirirken, “Şubemizde her türlü ihtiyaç ve talepleri karşılayacak organizasyon yapımız var. Amacımız bireysel ve KOBİ bankacılığı alanlarında öncü projelere imza atarak Cizre ve bölge ekonomisine katkıda bulunmak.” dedi.


REEL EKONOMİYE SUNULAN DESTEK 30,4 MİLYAR TL


Bank Asya, 2013’ün üçüncü çeyreği itibari ile dönem net karını ikinci çeyreğe oranla yüzde 9,5 artırarak 61 milyon TL; 9 aylık karını da 161 milyon TL seviyesine getirdi. Bankanın kullandırdığı nakdi ve gayrinakdi krediler kanalı ile reel ekonomiye sunduğu finansal destek 30,4 milyar TL’ye dayandı. 


Cihan


Geri Dön