19 / 03 / 2024

Gayrimenkul sektöründe şimdi yatırım zamanı!

Gayrimenkul sektöründe şimdi yatırım zamanı!

Firma: Egeyapı Group

Proje: Batışehir

EgeYapı Group, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Bağcılar'da hayata geçirdiği Avrupa’nın en iyi karma yaşam projesi ödüllü Batışehir’de kolayca ev sahibi olmanız için kaçırılmayacak bir teklif sunuyor.




BATIŞEHİR KAMPANYALARI VE AVANTAJLI FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ


EgeYapı Group, banka kredisi kullanılmasına gerek kalmadan yalnızca yüzde 15 peşinat ve  yüzde 0,69 avantajlı faiz oranlı 60 ay firma bünyesindeki vadelendirme sistemi ile başlattığı kampanyada, 3. köprü bağlantı yolunun bulunduğu Batışehir’de sizi ev sahibi yapıyor. 


Batışehir’de fiyatlar 270.000-TL’den başlıyor. Firma bünyesindeki 60 ay vadelendirme sistemi ile 3.050-TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi olmak mümkün.


Ayrıcalıklı yaşamın başladığı Batışehir’de, rezidans konut ve ofisler, yaklaşık 1 km uzunluğundaki alışveriş caddesi, proje içerisinde yer alan ve eğitimin başladığı Doğa Koleji, Four Points By Sheraton oteli ve İstanbul’un merkezindeki avantajlı lokasyonu Batışehir’in sahip olduğu avantajlardan yalnızca birkaçı...


Lokasyon değeriyle fark yaratıyor…


Batışehir, Levent-Maslak aksıyla birlikte değerlendirilen Basın Ekspress Yolu, Atatürk Havalimanı aksı ve Kuzey Marmara Otoyolu’na doğrudan erişimi ile yeni yapılacak 3. Havalimanı ve 3. Köprü güzergahına kolay ulaşımı ve 121 mağazalı alışveriş caddesiyle her geçen gün hızla değerleniyor.


Avrupa’nın en büyük otoyolu TEM ve Vatan Caddesi’nin kesiştiği noktada bulunan Batışehir’e TEM’den ve Başakşehir Kuzey Marmara bağlantı yolundan direkt giriş imkanı bulunuyor. Araç sahipleri için E-5’ten de direkt giriş imkanı sunan Batışehir’den İstanbul’un hemen her noktasına kolayca ulaşılabiliyor. 


Proje ve ödeme planları hakkında detaylı bilgi almak için  Egeyapı Group  satış ofisini arayabilir veya web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


www.batisehir.com veya 0850 222 53 43


projeye sor



Geri Dön