29 / 03 / 2024

Bankaların kiracı kapma savaşı

Bankaların kiracı kapma savaşı

"Finansbank Kiracı Paketi"ne başvuranlar hem kiralarını masrafsız ödeme imkânına sahip oluyor, hem de 1.000 TL'lik CarrefourSA Alışveriş Çeki çekilişine katılma hakkı kazanıyor.



Finansbank, "Kiracı Paketi" ile kiracılara, kira ödemelerinde büyük kolaylık ve avantaj sağlıyor. Kiracı Paketi'ne başvuranlar hem kiralarını masrafsız ödüyor, hem de 5 Ocak - 5 Mart tarihleri arasında geçerli kampanya ile kampanya boyunca hergün için bir kişi, CarrefourSA'dan 1000 TL'lik alışveriş çeki kazanma şansına sahip oluyor. Paket sahibi CardFinans kullanıcıları ise, aktif olarak kullandıkları kartlarıyla CarrefourSA hediye çeki çekilişinde ikinci bir şans daha elde ediyor.

Finansbank, "Kiracı Paketi" kapsamında, paketin tanımlı olduğu hesaptan ve yapılacak kira ödemelerinden masraf almıyor. Ayrıca, ödeme zamanından erken bir tarihte ilgili hesaba yatırılan kira tutarları, otomatik hesap kapsamında likit fonda kiracılar için değerlendiriliyor.

Kredili mevduat hesaplarında veya ana hesaplarında yeterli para bulunmadığı hallerde bile ödemeler zamanında gerçekleştiriliyor.

Habertürk

Geri Dön