27 / 04 / 2024

Bankaların kredi yarışı konut almak isteyen tüketiciye yaradı!

Bankaların kredi yarışı konut almak isteyen tüketiciye yaradı!

Finzoom Türkiye'nin Banka Kredileri Analizi şžubat Ayı Raporu'na göre konut kredisi kullanma planı yapan tüketici bu aralar bankalar arasındaki zam rekabetini fırsata çevirebilir. İşte bankaların konut kredi kampanyaları...



Finzoom Financial Guide Network'ün Türkiye şubesi ve Türkiye'nin ilk finansal ürün ve kredi karşılaştırma portalı Finzoom Türkiye Finansal Analisti Gökhan Göğebakan'a göre, birçok banka konut kredileri kampanyalarıyla cazip faiz oranlarını tüketiciye sunarak müşteri portföylerini genişletmeye devamediyor. İşte bankaların bu ay sonuna kadar uyguladıkları konut kampanyaları:

Garanti Bankası: Internet kanalına özel kampanyayla faizi 120 ay vadede %0,85'e kadar çekti. Ayrıca banka piyasadaki en uzun vade (240 ay) olanağını sunuyor. Finansbank: Finzoom.com.tr'deki kampanyası ile faiz oranını 60 ay vadede %0,83'e, 120 ay
 vadede %0,93'e kadar indirdi. 180 aya kadar vade olanağı sunarak, vade süresi en uzun ürün sunan bankalar arasında.

Halkbankası: 120 ay vade için sunduğu %0,78 faiz oranı ile bu   vadede piyasadaki en hesaplı üründen biri olduğunu gösteriyor.

YapıKredi: Internet sitelerinden yapılan başvurular için özel faiz sunuyor. 120 ay vadede Finzoom.com.tr üzerinden yapılan başvurularda faiz %0,85.

Denizbank: Banka inzoom için yapmış olduğu indirimle faiz oranını %0,83'e çekmiş durumda. Ayrıca Denizbank da piyasada 180 aya kadar vade sunan nadir bankalardan bir tanesi olma özelliğini koruyor.

Akbank: 120 ay vade için aylık faiz oranını %0,78 olarak belirlenmiş. Ayrıca bankadan mart sonuna kadar kredi kullanan müşteriler çekilişle İPad kazanma şansı yakalıyor.

Türkiye İş Bankası: 28 şžubat'a kadar isterseniz 60 ay vadede %0,77, isterseniz 120 ay vadede %0,81 faiz oranı ile konut kredisi imkanından yararlanabilirsiniz. Kredi masrafları olarak 1000 TL dosya masrafı ve 750 TL ekspertiz alınıyor.

Ziraat Bankası: Kış güneşi kampanyası ile birlikte banka tüketiciye 120 ay vadede %0,79 faiz oranı sunuyor. Kredi masrafları ise 750 TL evrak inceleme ve kredi miktarının %1'i de ekspertiz ücreti olarak belirlenmiştir.

Vakıfbank: Kolay Sarı Panjur kampanyası ile ay sonuna kadar zam rekabetine girmeyen bankalardan biri. 120 ay vadede %0,79 faiz oranı sunuyor. Masraflar, kredi miktarının %1'i ve 525 TL ekspert ücreti olarak alınıayor.


Akşam/Akşam Emlak
 

 


Geri Dön