19 / 04 / 2024

Banu Alkan Atek Makina reklamında yer aldı!

Banu Alkan Atek Makina reklamında yer aldı!

Ünlü sanatçı Banu Alkan"ın meşhur ˜Kaldıramazsan kaldrırlar gülüm, kaldır beni dansa kaldır" şarkısı, ˜kaldırıcı lift" olarak tabir edilen yükleme makinaları üreticisi Atek Makina"nın sloganı oldu



 Banu Alkan ˜Kaldıramazsan kaldırırlar gülüm, kaldır beni dansa kaldır" şarkısıyla Atek"in yükleme aracı ˜lift"in reklamında rol aldı

Ünlü sanatçı Banu Alkan"ın meşhur ˜Kaldıramazsan kaldrırlar gülüm, kaldır beni dansa kaldır" şarkısı, ˜kaldırıcı lift" olarak tabir edilen yükleme makinaları üreticisi Atek Makina"nın sloganı oldu. Atek Makina Genel Müdürü Ertan Keser, Türkiye"nin 1954 yılında ilk hidrolik kriko üreticisi olan şirketlerinin ˜kaldırıcı lift" üretimine girdiğini ve reklamını da Alkan"ın şarkısıyla lanse etmeye karar verdiklerini belirterek reklam filminin de önümüzdeki günlerde televizyonlarda gösterilmeye başlanılacağını söyledi.

6 AYDA AMORTİ

Kamyon, kamyonet, TIR ya da panelvanlara uygulanabilen Atek Lift"in 4 kişinin 1 saatte yapabildiği ˜kaldırma" işini 5 dakikada yapabildiğini, bunun da zaman ve personelden tasarruf sağladığını belirten Keser œBir kamyona özellikle ağır makinaları yüklemek büyük sorun. En az 4 kişinin saatlerce uğraşarak kaldırıp, yükleyebildiği yükleri bizim liftlerimiz dakikalar içinde yapabiliyor. Böylece zamanında sevkiyat ya da bu işe ayrılan personelin başka alanlarda değerlendirilmesi mümkün oluyor. Bu şirketlerin işletme gideri önemli oranda düşüyor dedi. Liftlerin fiyat aralıklarının 2 bin ile 4 bin Euro arasında değiştiğini de belirten Keser, makinanın kendini 6 ayda amorti ettiğini söyledi.

CİRONUN YÜZDE 50"Sİ İHRACATTAN

Lift makinasının Türkiye"de geniş bir kullanım ağı olduğunu ve engelli vatandaşların arabalara binebilmesinden dev kamyonların ihtiyaç duyduğu liftlere kadar geniş bir yelpazede üretim yaptıklarını söyleyen Keser, liftlerin takılmasının ise en fazla yarım gün sürdüğünü vurguladı. Atek Makina"nın temelinin babası Mustafa Keser tarafından atıldığını belirten Ertan Keser, Türkiye"nin en büyük lastik servis makinaları üreticisi olduklarını söyledi. şžirketleri bünyesinde 200 kişinin istihdam edildiğini ve meslek liselerindeki öğrencilere burs desteği de verdiklerini anlatan Keser œBiz öğrencileri orta öğretimden alıp üniversiteye kadar okutuyoruz diye konuştu. Mercedes kamyonlara kriko ürettiklerini ve 106 ülkeye ihracat yaptıklarını da belirten Keser œBu yılki ciromuz 40 milyon dolar civarında gerçekleşecek. Bunun 22 milyon doları da ihracattan geliyor şeklinde konuştu.

Ertan Keser, Banu Alkan"la çalışmalarında reklam ajansı Gar Ajans"ın etkili olduğunu ve sahibi Salih Onur"un önerisi üzerine ünlü sanatçıyla irtibata geçildiğini belirterek œBanu Hanım, başarılı bir sanatçı. Onun reklam filmimizde olması bizi mutlu etti diye konuştu.
Star/İBRAHİM ACAR
 


Geri Dön