19 / 04 / 2024

Banu Evleri 2 Ispartakule teslimleri!

Banu Evleri 2 Ispartakule teslimleri!

Firma: Hasanoğlu İnşaat

Proje: Banu Evleri Ispartakule 2

Banu Evleri 2 projesi Hasanoğlu İnşaat tarafından İstanbul Avcılar Ispartakule'de hayata geçirildi. Projede konutların yanı sıra ticari alanlara da yer veriliyor...



Banu Evleri 2 projesi toplam 220 adet daire ve 16 adet ticari birimden meydana geliyor. Banu Evleri 2 projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri dört katlı dört blokta yükseliyor. 

 

Banu Evleri 2 ödeme planına göre 60 aya kadar vade ile ev sahibi olunabiliyor. Projede sosyal olanaklara da yer veriliyor. 

 

Banu Evleri 2 Ispartakule teslimleri!
 

Banu Evleri 2 Ispartakule teslimleri 2018 Ağustos olarak planlanıyor.  Hasanoğlu İnşaat  imzası taşıyan Banu Evleri 2 İstanbul Avcılar Ispartakule bölgesinde yükseliyor. 

 

Banu Evleri Ispartakule 2  konum olarak, TEM otoyoluna 2 km, E-5 karayoluna 8 km, 3. Havalimanına 25 km, Kuzey Marmara Otoyoluna 20 km mesafede yer alıyor.

 

Ispartakule Banu Evleri 2 ortak alanlarında, basketbol/voleybol sahası, çocuk oyun alanları, sauna, hamam, fitness center, kapalı yüzme havuzu, mescit ve açık/kapalı otopark gibi olanaklar sunuluyor. 

 

Banu Evleri Ispartakule 2 iletişim:

Tel: 444 93 13

Web: http://banuevleri.com.tr/

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com

 


projeye sor



Geri Dön