19 / 03 / 2024

Banu Evleri Ispartakule 2 projesinde esnek ödeme olanağı!

Banu Evleri Ispartakule 2 projesinde esnek ödeme olanağı!

Firma: Hasanoğlu İnşaat

Proje: Banu Evleri Ispartakule 2

Toplamda 51 bin metrekare inşaat alanına sahip Banu Evleri 2; 4 adet apartman bloğu içerisinde 3 farklı tipte 220 adet konuttan oluşan konforlu daire seçenekleri ile, geniş ailelere ferah alanlar sağlıyor.



Banu Evleri Ispartakule 2 hakkında detaylı bilgi için tıklayın



İnşaat sektöründe 20 yılı aşkın süredir yenilikçi projelere imza atan Hasanoğlu İnşaat, Ispartakule’ ye değer katan BANUEVLERİ markalı projelerine, BANUEVLERİ ISPARTAKULE 2 ile bir yenisini daha ekliyor.


Son yıllarda İstanbul’ un cazibe merkezi haline gelmiş olan Ispartakule’ de 18.000 metrekare alan üzerine konumlandırılmış olan BANUEVLERİ ISPARTAKULE 2’ nin 15.000 metrekaresi peyzaj alanı olarak planlandı. 


Toplamda 51.000 m² inşaat alanına sahip BANUEVLERİ ISPARTAKULE 2; 4 adet apartman bloğu içerisinde 3 farklı tipte 220 adet konuttan oluşan konforlu daire seçenekleri ile, geniş ailelere ferah alanlar sağlıyor. 120 m² 2+1, 159 m² 3+1 ve 174 m² 4+1 daire seçenekleri ile, kat maliklerinin genel olarak tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği, keyifli vakit geçirebileceği, aynı zamanda bulunduğu lokasyona da değer katacak olan farklı metrekarelerdeki 15 adet ticari alanlar ile , Basketbol/Voleybol Sahası, Çocuk oyun alanları, Sauna , Hamam, Fıtness Center ,kapalı yüzme havuzu, mescit ve açık/kapalı otoparklarıyla yüksek standartlarda bir yaşam kalitesi sunuyor.


Stüdyo ve 1+1 dairelerin bulunmadığı BANUEVLERİ ISPARTAKULE 2 Projesi, tamamı ile aile yaşantısına hitap etmesinin yanısıra konsepti, nitelikleri ve lokasyonu nedeniyle yatırımcılara da yüksek yatırım fırsatı sunuyor. 


Yeşil ve doğal dokusuyla iç içe yaşamaya olanak sağlayan BANUEVLERİ ISPARTAKULE 2 , TEM otoyoluna 2, E-5 karayoluna 8 KM mesafede yer almasının yanı sıra  Küçükçekmece Gölü’ne hakim konumu ile yaşama keyfini etkileyici bir manzara ile buluşturuyor.


Yapımına 2016 yılının Ocak ayında başlanan BANUEVLERİ ISPARTAKULE 2’ de konut teslimleri Ağustos 2018’ de gerçekleştirilecek. Ödeme planına göre firma bünyesinde 36 ay taksitle banka kredisi kullanılıyor. 



Telefon: 444 93 13


projeye sor



Geri Dön