20 / 04 / 2024

Banu Evleri Ispartakule 2'de 60 aya kadar vade fırsatı!

Banu Evleri Ispartakule 2'de 60 aya kadar vade fırsatı!

Hasanoğlu İnşaat, Ispartakule’ ye değer katan BANU EVLERİ ISPARTAKULE 2 Projesinde kampanya dönemine başlamıştır.



1993 yılından bu güne kadar  birçok yenilikçi projeye imza atan Hasanoğlu İnşaat, İstanbul’un Avrupa yakasında bulunan Ispartakule bölgesine değer katan BANU EVLERİ ISPARTAKULE 2 projesini 18.000 metrekare alan üzerine konumlandırmış olup;  15.000 metrekaresini ise peyzaj alanı olarak planlanmıştır

Toplamda 51.000 m² inşaat alanına sahip BANU EVLERİ ISPARTAKULE 2;


4 adet apartman bloğu içerisinde 3 farklı tipte 220 adet konuttan oluşan konforlu daire seçenekleri ile, geniş ailelere ferah alanlar sağlıyor. 120 m² 2+1, 159 m² 3+1 ve 174 m² 4+1 daire seçenekleri ile, kat maliklerinin genel olarak tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği, keyifli vakit geçirebileceği, aynı zamanda bulunduğu lokasyona da değer katacak olan farklı metrekarelerdeki 17 adet ticari alanlar ile, Basketbol/Voleybol Sahası, Çocuk oyun alanları, Sauna , Hamam, Fıtness Center ,kapalı yüzme havuzu, mescit ve açık/kapalı otoparklarıyla yüksek standartlarda bir yaşam kalitesi sunuyor.


Yeşil ve doğal dokusuyla iç içe yaşamaya olanak sağlayan BANU EVLERİ ISPARTAKULE 2, Mega projelerin tam ortasında huzurlu bir yaşam şansını sizlere sunmaktadır. Çalışmaları planlanan Metro İstasyonuna 600 M uzaklıkta olup, TEM otoyoluna 2 km, E-5 karayoluna 8 km, 3. Havalimanına 25 km, Kuzey Marmara Otoyoluna 20 km,  mesafede yer almasının yanı sıra Küçükçekmece Gölü’ne hakim konumu ile yaşama keyfini etkileyici bir manzara ile buluşturuyor.


Stüdyo ve 1+1 dairelerin bulunmadığı BANU EVLERİ ISPARTAKULE 2 Projesi, tamamı ile aile yaşantısına hitap etmesinin yanısıra konsepti, nitelikleri ve lokasyonu nedeniyle yatırımcılara da yüksek yatırım fırsatı sunuyor. 


Yapımına 2016 yılının Ocak ayında başlanan BANU EVLERİ ISPARTAKULE 2’ de konut teslimleri Ağustos 2018’ de gerçekleştirilecektir. 


BANU EVLERİ ISPARTAKULE 2 Projesi’nin % 60’ının satışı tamamlanmış olup, Hasanoğlu İnşaat olarak , BANU EVLERİ Markamız ile Ispartakule ve  Bahçekent’de konut ve ticari alanlardan oluşan Projelerimizin, Büyükçekmece ve  Zekeriyaköy’de ise lüks villalardan oluşan yeni projelerimizin Konsept, Proje Geliştirme ve ruhsat çalışmaları devam etmekte olup; çalışmaları tamamlanan Projelerimizi sırasıyla 2017 yılından itibaren  hayata geçirmeyi planlamaktayız.



Tel: 444 9 313

Web: http://banuevleri.com.tr/


Geri Dön