26 / 04 / 2024

Barbaros Reserve-Bodrum Residences satışta!

Barbaros Reserve-Bodrum Residences satışta!

Barbaros Reserve-Bodrum Residences projesi 49 yıllığına devre tatil modeliyle satışa sunuluyor. 2 etaptan oluşan projenin 1. etabında yer alan 42 süit devre tatil olarak satılacak.



TAV Havalimanları Holding, TAV İnşaat ve İDO’nun ortağı Sera Grup’un yüzde 50 ortaklığının olduğu Peska Turizm Yatırım, Bodrum Yalıçiftlik’te 100 milyon dolar yatırıma imza atıyor.


2 etaptan oluşacak Barbaros Reserve-Bodrum Residences projesi Kempinski Barbaros Bay Oteli’inin yan tarafında yer alıyor. 1. etapta bulunan suit daireler Mimar Arif Suyabatmaz ve Hakan Demirel’in imzasını taşıyor. Projede 42 süit devre tatil olarak satılacak. Kullanım süresi 49 yıl olan suit dairelerin büyüklükleri 340 metrekare ile 740 metrekare arasında değişiyor. 


Barbaros Reserve-Bodrum Residences projesinin kaba inşaatı tamamlandı. 2018 yılının Haziran ayında teslim edilecek projede fiyatlar 1 milyon 750 bin dolardan başlıyor. Projede aidatlar ise aylık 1.300 Euro olacak. 


Barbaros Reserve-Bodrum Residences projesinin 2. etabında yer alan dairelerin büyüklükleri 80 metrekare ile 120 metrekare arasında değişecek. 1+1 ve 2+1 olmak üzere 70 civarında süit daireden oluşması planlanan proje Eylül 2019’da teslim edilecek. 


Sera Group CEO’su Ahmet Ozan Şener, "Projedeki ana temamız ‘bavulunuzu alın, gelin’. Denize 100 metre mesafede, hem ev hem de hotel konforunda hizmet verilecek 42 süit, 37 bin metrekare arazi üzerine tasarlandı. Projenin ayrıca 600 metre uzunluğunda özel plajı ve koyu bulunuyor. Buradan alım yapanlar otel hizmetlerinden faydalanacak. Proje, Yalıçiftlik’te, Kempinski Barbaros Bay Oteli’nin yanında yer alıyor" dedi.


Şener projeden alım yapanların kullanmadıkları dönemde evlerini kiraya verebileceklerini belirterek, "2005 yılından bu yana hizmet veren Kempinski Barbaros Bay Oteli bünyesinde 36 rezidans var. 180 metrekarelik rezidanslar geceliği 1000-1200 Euro’dan kiralanıyor" dedi.


Bodrum’da sezonun 60-90 gün ile sınırlı kalmaması için de çalıştıklarını belirten Şener, "Evlerin kışın da yaşamaya uygun olmasına özen gösterdik. Yerden ısıtma, ısınan havuzlar olacak" şeklinde konuştu.


Kadıköy'e kentsel dönüşüm projesi geliyor

Sera Group CEO’su Ahmet Ozan Şener bir de kentsel dönüşüm müjdesi verdi. Bugüne kadar 1.5 milyar dolarlık proje geliştirdiklerini, devam eden de 200 milyon dolarlık işleri olduğunu belirten Şener, İstanbul Kadıköy’de de bir kentsel dönüşüm projesi üzerinde çalıştıklarını belirtti.


Hürriyet 


Geri Dön