25 / 04 / 2024

Barış Aydın: Ankara'nın dev emlak yatırımlarına ihtiyaç var

Barış Aydın: Ankara'nın dev emlak yatırımlarına ihtiyaç var

Barışkent Gayrimenkul Genel Müdürü Barış Aydın, Ankara ekonomisinin ayağa kalkması için dev emlak yatırımlarına ihtiyaç olduğunu belirtti



Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, 1 milyar dolar ve üzerindeki dev emlak yatırımlarının Ankara'da gerçekleştirilmesi için kentin cazibe merkezi haline getirilmesi gerektiğini ifade etti. Türkiye'de emlak projelerine yatırım miktarının gün geçtikçe arttığını belirten Aydın, "1 milyar dolar ve üzerindeki dev emlak yatırımları bugün başta İstanbul olmak üzere Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde boy göstermeye başladı.  Ankara  bu yatırımlardan en az pay alan kent. Yabancı yatırımcı yok denecek kadar az" dedi.

Ankara ekonomisinin ayağa kalkması için dev emlak yatırımlarına ihtiyaç olduğunu ifade eden Aydın, şunları kaydetti:"Artık gelişmiş dünya kentleri bu tip projelerle ekonomilerini güçlendiriyor. Dev gayrimenkul yatırımları için Ankara her türlü yatırım özelliğine sahip. Huzurlu ve güvenli bir kent. Bu yatırımcı için birinci önceliktir. Bu olumlu şartları değerlendirerek yerli yabancı gayrimenkul yatırımcılarını Ankara'ya çekmeliyiz." (AA)


Geri Dön