23 / 04 / 2024

Barış Aydın: Arsanızı sakın satmayın!

Barış Aydın: Arsanızı sakın satmayın!

AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Barış Aydın, ilçedeki köy statüsünden mahalleye dönüşen 7 yerleşim birimini ziyaret etti. Aydın, vatandaşlara “Arsanızı sakın satmayın. 5’te 1’lik alana sıkıştırılmış Çankaya’nın her noktasına değer kazandıracağız”..




AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Barış Aydın, saha çalışmasına ilçe merkezine uzak olan mahalleleri ziyaret ederek başladı. Barış Aydın, Yakupabdal, Evciler, Kömürcü, Tohumlar, Karahasanlı, Çavuşlu ve Yayla mahallelerine adeta çıkarma yaptı. AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Süleyman Yılmaz ve Gençlik Kolları ile birlikte onlarca partili, Aydın’ı ziyaretler sırasında yalnız bırakmadı. Aydın, gittiği her mahallede dikkatle takip edildi.

 

“HER YERDEN SORUMLUYUM”

Gittiği her mahallede büyük ilgi gören Barış Aydın, öncelikle Yakupabdal Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle kahvehanesinde vatandaşların istek ve sıkıntılarını dinleyen Barış Aydın, “Ben Çankaya’nın gelişmesi için başkanlığa talip oldum. Çankaya’nın adının geçtiği her yerden sorumluyum. İmar ve altyapı sorunlarınızı biliyorum. Yetkili olduğum takdirde tüm sorunların çözüleceğine söz veriyorum” diyerek destek istedi. Mahalle sakinleri de Aydın’a destek sözü verdi.

 

“20 YILDIR SORUN VAR”

Ziyaretlerine Evciler Mahallesi ile devam eden Barış Aydın, Muhtar İhsan Parabakan’ın “8 kilometrelik yolumuz yapılmadığından komşu köylere 45 kilometre giderek ulaşıyoruz. Yol ve altyapı sorunumuz büyük” ifadesine karşılık hizmet sözü verdi. Aydın, “Ulaşım ve altyapı sıkıntısının farkındayım. Bu sorunlar ilçe merkezinde de var. Ben Çankaya’yı sizinle yönetmek için yola çıktım. 20 yıldır yapılmayan şeyleri tespit ettik. Sorunlara ilişkin hazırladığımız projelerimizi yakıda açıklayacağız” dedi.

 

MAHALLELER GELİŞECEK

Çankaya’nın 5’te 1’lik bir alana sıkışmış olduğunu dile getiren Aydın, “Arazisi olan insanımıza özellikle ‘Arsanızı satmayın’ diyorum. Hem ulusal hem de uluslararası projelerimizle nüfusu tüm ilçe sınırlarına yayacağız ve mahallelerin gelişimini sağlayacağız. Bu sebeple mahallelerin arazi, imar, altyapı sorunları hızlı bir şekilde giderilecek. Çankaya’nın her noktası değer kazanacak” diye konuştu.

 

ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

Kömürcü Mahallesi’ni de ziyaret eden Barış Aydın, daha sonra Tohumlar Mahallesi sakinleriyle buluştu. Burada da vatandaşların dileklerine kulak veren Aydın, “Çankaya’daki büyük nüfusu köylerimize taşımak gibi düşüncemiz var” dedi ve arazi uyarısını yineledi. Çavuşlu, Yayla ve Karahasanlı mahallelerinin muhtarları ve sakinleriyle de görüşen Aydın, çocukları da sevindirdi. Aydın, erkek çocuklara oyunca araba, kız çocuklarına ise oyuncak bebek hediye etti.

  



Geri Dön