20 / 04 / 2024

Barış Aydın’dan Çankayalılar'a arsalarınızı satmayın uyarısı!

Barış Aydın’dan Çankayalılar'a arsalarınızı satmayın uyarısı!

Barış Aydın: “ Türkiye'nin en önemli ilçesinin 5'te birlik bir alana sıkışması kabul edilemez. Arazisi olan Çankayalılar'a özellikle ( arsanızı satmayın ) diyorum " dedi...



AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Barış Aydın, Çankaya’nın 5’te 1’lik bir alana sıkışmış olduğunu ifade ederek, “Arazisi olan Çankayalılar'a özellikle (arsanızı satmayın) diyorum. Mahallelerimizin tüm imar ve altyapı sorunlarını hızla gidereceğiz. Çankaya’nın her noktası değerlenecek” dedi.

Köy statüsünden mahalleye dönüşen 7 yerleşim biriminde AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Süleyman Yılmaz ve kalabalık partili eşliğinde vatandaşlarla buluşan Aydın, gerek ulusal gerekse uluslararası projelerle, dar bir alana sıkışan nüfusun tüm ilçe sınırlarına yayılacağını söyledi.  

Yakupabdal, Evciler, Kömürcü, Tohumlar, Karahasanlı, Çavuşlu ve Yayla Mahalleleri’nde vatandaşların istek ve sorunlarını dinleyen Aydın, Çankaya’ya bağlı her mahalleden sorumlu olduğunu ifade ederek, şöyle devam etti:

“Ben Çankaya’nın gelişmesi için başkanlığa talip oldum. Adı bu ilçede geçen her yerden sorumluyum. İmar ve altyapı sorunlarınızı biliyorum. Yetkili olduğum takdirde tüm sorunların çözüleceğine söz veriyorum. Çankaya'yı sıkışmışlıktan kurtaracağız. Türkiye'nin en önemli ilçesinin 5'te birlik bir alana sıkışması kabul edilemez. Arazisi olan Çankayalılar'a özellikle (arsanızı satmayın) diyorum. Hem ulusal hem de uluslararası projelerimizle nüfusu tüm ilçe sınırlarına yayacağız ve mahallelerin gelişimini sağlayacağız. Mahallelerimizin tüm imar ve altyapı sorunlarını hızla gidereceğiz. Çankaya’nın her noktası değerlenecek. Çankaya’daki büyük nüfusu köylerimize taşımak gibi bir düşüncemiz var.”

Aydın, Evciler Mahallesi Muhtarı İhsan Parabakan’ın, “8 kilometrelik yolumuz yapılmadığından komşu köylere 45 kilometre giderek ulaşıyoruz. Büyük bir yol ve altyapı sorunumuz var” ifadelerine hizmet sözüyle karşılık verdi. Aydın, “Ulaşım ve altyapı sıkıntısının farkındayım. Bu sorunlar ilçe merkezinde de var. Ben Çankaya’yı sizinle yönetmek için yola çıktım. 20 yıldır yapılmayanları tespit ettik. Sorunlara ilişkin hazırladığımız projelerimizi yakında açıklayacağız” dedi.  

Ziyaretleri sırasında vatandaşlardan büyük ilgi gören Barış Aydın, çocukları da unutmayarak oyuncak dağıttı.



Geri Dön