28 / 03 / 2024

Barış Değer Dumankaya kimdir?

Barış Değer Dumankaya kimdir?

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanvekili Barış Değer Dumankaya kimdir? Ağabeyi Uğur Dumankaya’nın vekili olan Barış Değer Dumankaya, ne zamandan beri bu görevde? İşte Barış Değer Dumankaya...



Barış Değer Dumankaya kimdir?

Barış Değer Dumankaya, 1973 İstanbul Kartal doğumlu. Ağabeyi Uğur Dumankaya’nın vekili olan Barış Değer Dumankaya 31 Mayıs 2013 tarihinden itibaren bu görevde.


31 Mayıs 2013’ten önce otomotiv alanında olan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanvekili Barış Değer Dumankaya, Eastern Michigan University Business Administration bölümü 1996 yılı mezunu.


1996 yılından itibaren Dumankaya Toyota’da farklı görevler üstlenen Barış Değer Dumankaya, halen Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yapıyor.


İngilizce bilen Barış Değer Dumankaya, evli ve 3 çocuk babası.


31 Mayıs 2013 tarihinde şirketten yapılan "Dumankaya Grubu Yeni Yapılanması" ile ilgili açıklama: 


Dumankaya Grubu Yeni Yapılanmaya Gitti

Dumankaya İnşaat, kurucuları İbrahim Dumankaya ve Halit Dumankaya yeni ve farklı projelere odaklanmak stratejisi ile birlikte, 50 yıldan fazla süren birlikteliklerini, sektöre örnek olacak bir profesyonel yaklaşım ve anlaşma ile noktalayarak, ticari faaliyetlerine ayrı devam etme kararı aldılar.


Başta inşaat sektörü olmak üzere, otomotiv, sigorta gibi pek çok alanda hizmet veren Dumankaya grubunun kurucuları, İbrahim Dumankaya ve Halit Dumankaya, gruba ait şirketlerdeki hisselerin paylaşımının ardından,  iki aile ayrı yönetim yapıları altında,  ticari faaliyetlerini sürdürecek.


Yeni yapılanmaya göre İbrahim Dumankaya, 'DKY İnşaat, DKY Otomotiv, DKY Sigorta, Dumankaya Yapı Malzemeleri şirketleri ile faaliyetlerine devam edecek.


Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini Uğur Dumankaya’ya devreden Halit Dumankaya, şirketin Onursal Başkanı oldu. Dumankaya İnşaat, Dumankaya Otomotiv, Dumankaya Sigorta, Dumankaya Pusula, Uniplast ve Dumankaya Rent a Car’ ın yeni Yönetim Kurulu ise şu şekilde oluştu: Halit Dumankaya (Onursal Başkan), Uğur Dumankaya (Yönetim Kurulu Başkanı), Barış Dumankaya (Yönetim Kurulu Başkan Vekili), Ayla Dumankaya, Semih S. Dumankaya (Yönetim Kurulu Üyesi).



Dumankaya Kentsel Dönüşüm Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!
Barış Dumankaya: 2014 yılında konut fiyatlarında artış bekliyoruz!
Barış Dumankaya: 2014'te konut fiyatları bugünkü seviyenin altına inmez!



Geri Dön