19 / 03 / 2024

Barış Kılıç'tan Bağdat Caddesi'ne butik proje!

Barış Kılıç'tan Bağdat Caddesi'ne butik proje!

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Cengiz Semercioğlu bugün köşesinde ünlü oyuncu Barış Kılıç ile yaptığı röportajını yayınladı. Barış Kılıç inşaatçı çıktı.



Hürriyet Gazetesi yazarlarından Cengiz Semercioğlu bugün köşesinde ünlü oyuncu Barış Kılıç ile yaptığı röportajını yayınladı. Barış Kılıç inşaatçı çıktı. İşte, Cengiz Semercioğlu'nun Barış Kılıç ile olan röportajı...


Kanal D’nin yeni dizisi “Evlat Kokusu” ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Barış Kılıç’ı “Adını Feriha Koydum” ve “Güllerin Savaşı”ndan tanıyordum ama daha önce hiç tanışmamıştık. 10 yıllık evli, 9 ve 6 yaşında iki erkek çocuğu olan 38 yaşında birinin dizi sektörüyle ilgili görüşlerini merak edip kapısına dayandım. Karşıma müthiş sıcak, yakışıklı olduğu kadar sempatik bir ‘baba’ oyuncu çıktı.


1) Hayırlı olsun yeni diziniz. “Evlat Kokusu” ne zaman başlıyor?

- Teşekkür ederim. 8 Mart Çarşamba günü başlıyor. Bütün arkadaşlarımla inanılmaz bir emekle bu işi hazırladık. Mutluyuz. İyi bir iş olduğunu düşünüyoruz. Seyirci gözüyle bunun karşılığı ne olur, hiçbir bilgim yok. Bunu çarşamba günü göreceğiz. Perşembe sabahı uyandığımızda utanmayacağımızdan eminim.


2) Kimi canlandırıyorsun?

- Aslan karakterini canlandırıyorum. Zengin bir ailenin küçük oğlu. Aile şirketlerinin operasyonlarını yönetiyor. Risk alabilen, dürüst, amacı olan ve adaletli bir karakter. Aslan’ın hikayesi adalet ve vicdan üzerine kurulu. O yüzden çok heyecanla ve çok severek oynuyorum.


3) Oyunculuk dışında yaptığın bir iş var mı?

- Gayrimenkul işi yapıyorum, ortağımla birlikte. Anadolu yakasında bir yatırımımız var, onunla ilgileniyorum.


4) Gayrimenkul derken, inşaat işi mi? Ali Ağaoğlu gibi inşaat mı yapıyorsun?

- Evet, ben de Barış Ağaoğlu’yum! (Gülüyor) Bağdat Caddesi’nde devam eden butik bir inşaat işimiz var. 11 dairelik çok özel bir yatırım. Altında iş alanları bulunan bir yer.


5) Çok şaşırdım, meğer sen müteahhitmişsin. İlk yatırım mı bu?

- Doğru, müteahhidim. İnşaatçıyım. Daha önce de küçük bir iş yapmıştık, bu ilk büyük işimiz.


6) Dairelerin teslim tarihi ne zaman?

- Ağustosta teslim ediyoruz.


7) Kaça satıyorsun daireleri, bir teklif istesek?

- Cadde üzerinde olduğu için pahalı biraz bizim daireler. Orası benim oyunculuk dışımda kafamı dinlediğim, yorgunluğumu attığım bir yer biliyor musun? Bana iyi geliyor o iş.



Hürriyet 


Geri Dön