19 / 04 / 2024

Bartın Hastane Kavşağı ile İl Özel İdare Kavşağı arasına bölünmüş yol yapılacak!

Bartın Hastane Kavşağı ile İl Özel İdare Kavşağı arasına bölünmüş yol yapılacak!

Bartın’ da Hastane Kavşağı ile İl Özel İdare Kavşağı arasında bölünmüş yol, türbe yoluna ise köprülü kavşak yapılacağı bildirildi. Projelerin 16 ayda tamamlanacağı ifade edildi...




Bartın’da Hastane Kavşağı ile İl Özel İdare Kavşağı arasında bölünmüş yol, türbe yoluna ise köprülü kavşak yapılacağı bildirildi.


AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, yaptığı açıklamada, projelerin 16 ayda tamamlanacağını söyledi. Hastane kavşağı ile İl özel idaresi kavşağı arasında bölünmüş yol yapımını ve Türbe yolu mevkiinde de köprülü kavşak içeren projenin maliyetinin toplam 19 milyon 377 bin lira olduğunu belirten Milletvekili Tunç, yapım ihalesinin KDV ve fiyat farkı hariç 15 milyon 640 bin lira olarak gerçekleştirildiğini söyledi. Özel idare kavşağı ile Tuna Mahallesi kavşağının hemzemin olarak düzenleneceğini belirten Milletvekili Tunç, bölünmüş yolun üstyapısının Bitümlü sıcak karışım asfalt olarak yapılacağını, Adliye lojmanları, Güzel Sanatlar Lisesi, Gazi Ortaokulu, Atatürk İlkokulu ve İmam Hatip Lisesi gibi çok sayıda okulun bulunduğu kesimde yapılacak yaya kaldırımları, üst geçit ve yaya geçitleri ile şehrin içinde trafik güvenliği ve standartlarını arttırarak halkın ve öğrencilerin rahat ve güvenli ulaşımının sağlanmış olacağını söyledi.



Ajaans Manisa


Geri Dön