24 / 04 / 2024

Bartın Ulus'ta İmam Hatip Ortaokulu inşaatı sürüyor!

Bartın Ulus'ta İmam Hatip Ortaokulu inşaatı sürüyor!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Valisi Ali Çınar, Ulus Kaymakamı Mehmet Haşim Çelik ve Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun ile birlikte Ulus İmam Hatip Ortaokulu inşaatında incelemelerde bulundu...




AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ve Bartın Valisi Ali Çınar Ulus’ta yapımı devam eden İmam Hatip Ortaokulu inşaatında incelemelerde bulundu.


AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Valisi Ali Çınar, Ulus Kaymakamı Mehmet Haşim Çelik ve Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun ile birlikte yapımına geçen ay başlanan Ulus İmam Hatip Ortaokulu inşaatında incelemelerde bulunarak işçilere kolaylıklar dilediler. Bir ayda bodrum kat ve birinci katın kaba inşaatı bitirilen okulun yapımının 31 Temmuz 2014 tarihinde tamamlanacağı bildirildi. İnşaat çalışmalarını yerinde inceleyen AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Valisi Ali Çınar, Ulus Kaymakamı Mehmet Haşim Çelik ve Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun inşaatta çalışan işçilere kolaylıklar dilediler. Okul inşaatında yapılan incelemenin ardından bir açıklama yapan AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Ulus İmam Hatip Ortaokulu’nun çevre düzenlemeleri ile yaklaşık 3 trilyona mal olacağını belirterek Bartın’da şu anda yapımı devam eden 8 okul inşaatının bulunduğunu söyledi. 12 yılda Bartın iline 22 okul kazandırdıklarını belirten Milletvekili Tunç, devam eden okullarımızın da önümüzdeki yıl bittiğini düşünürsek, 12 yılda 30 okulu Bartın’a kazandırmanın mutluluğunu yaşayacaklarını söyledi.



Ordu Yorum


Geri Dön