28 / 03 / 2024

Bartın Üniversitesi, inşaat mühendisliğine personel alacak!

Bartın Üniversitesi, inşaat mühendisliğine personel alacak!

Boğaziçi, Akdeniz, Artvin çoruh ve Bartın Üniversitesi Rektörlüğü'nün çeşitli birimlerde istihdam etmek üzere öğretim eleman alacağı duyuruldu...



Boğaziçi, Akdeniz ve Artvin çoruh Üniversitesi Rektörlüğünün duyuruları çeşitli gazetelerde, Bartın Üniversitesinin duyurusu ise 6 Mart Pazar günkü Resmi Gazetede yayımlandı.

6 Mart Pazar günkü Resmi Gazetede yer alan duyuruya göre, Bartın Üniversitesi Rektörlüğü, 1 profesör ve 18 doçent alımında bulunacak. Adaylar başvurularını 15 gün içinde Bartın Üniversitesi Rektörlüğüne  yapacaklar. Öğretim üyelerinin görev yapacağı okullar ve sayıları şöyle:

'Eğitim fakültesi:ilköğretim, ilköğretim din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenliği, güzel sanatlar eğitimi (7 doçent)

Edebiyat fakültesi:Türk Dili ve Edebiyatı (1 profesör, 2 doçent), tarih  (1 doçent), sosyoloji (2 doçent), çeviribilim (2 doçent)

Mühendislik fakültesi: İnşaat mühendisliği (1 doçent), makine  mühendisliği (3 doçent)'

Mühendislik fakültesinin doçent kadrolarına başvuran adaylarda, mühendislik alanından doçentlik unvanını almış olmaları şartı aranacak.

BOĞAZİçİ ÜNİVERSİTESİ

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü, fen-edebiyat fakültelerinde istihdam edilmek üzere devamlı statüde profesör ve doçent alacak. Fen edebiyat fakültesinin sosyoloji ve kimya bölümleri için 2 profesör,  psikoloji, batı dilleri edebiyatı, kimya ve matematik bölümleri için 4 doçent  alınacak.

Başvurular 15 gün içinde Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğüne yapılacak. Detaylı bilgi http://www.boun.edu.tr adresinden temin edilebilecek.

ARTVİN çORUH ÜNİVERSİTESİ

Artvin çoruh Üniversitesi Rektörlüğü, çeşitli birimler için öğretim elemanı alacak. Adaylar başvurularını 15 gün içinde Artvin çoruh Üniversitesi  Rektörlüğüne yapacaklar. Başvuru ve atanma şartlarına, www.artvin.edu.tr adresinden  ulaşılabilecek.

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ

Öte yandan Akdeniz Üniversitesi devamlı statüye göre 1 doçent, 2 yardımcı  doçent alacak. Eğitim fakültesinin ilköğretim bölümü için alın coğrafya olan 1  doçent, edebiyat fakültesinin tarih bölümü için 1 yardımcı doçent, Gazipaşa  Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksek Okulu içinse tarla bitkileri alanında  doktoralı 1 yardımcı doçent alınacak.

Adaylar istenilen belgelerle birlikte 15 gün içerisinde (21 Mart 2011), Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğüne şahsen müracaat edecekler.


Geri Dön