19 / 04 / 2024

Bartın'a TOKİ köprüsü ne zaman yapılacak?

Bartın'a TOKİ köprüsü ne zaman yapılacak?

Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Mücahit Mekeç, Bartın'da yapılması beklenen TOKİ köprüsüyle ilgili açıklama yaptı. Mekeç, ''Artık TOKİ köprüsünün yapılmaması için mazeret kalmamıştır” diye konuştu.



Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Mücahit Mekeç, referandum süreci için sağlanan AK Parti ve MHP birlikteliğinin yerelde  TOKİ  köprüsü yapımında da beklediklerini belirtti.  “Bu birlikteliği TOKİ köprüsünün yapılmasında da arzu ediyoruz. Artık TOKİ köprüsünün yapılmaması için mazeret kalmamıştır.” dedi

 

16 Nisanda yapılacak olan referandum için AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ortak söylemlerde bulunmuştu. Bununla birlikte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti örgütüne yönelik referandum genelgesi yayınlayarak, “MHP 16 Nisan referandumuna kendi imkan ve kabiliyetleriyle hazırlanacaktır. Ancak referandumda aynı tercihler içinde bulunacağımız siyasi parti ya da partilerle gerek görüldüğü takdirde ortak çalışmalar da belirli sınır ve eşikler çerçevesinde yapılabilecektir.” demişti.

 

Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Mücahit Mekeç, referandum süreci için sağlanan AK Parti ve MHP birlikteliğini Bartın’ın sorunlarını çözme noktasında da hayırlı olmasını temenni etti. TOKİ köprüsünün yapılmaması için artık mazeret kalmadığı belirterek şunları söyledi:

 

“Referandum sürecinin kutuplaştırıcı, ayrıştırıcı olmadan ülke sorunlarını çözme noktasında ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ederiz. Referandum atölye çalışmalarında ve bugüne kadar gelinen noktada MHP, AK Parti’ye sonsuz destek vererek siyasi birliktelik sağladılar. Bu birliktelik Bartın’ın sorunlarını çözme noktasında da hayırlı olur inşallah. Bartınımızın en önemli sorunlarından birisi de yıllardır bitmeyen Kaynarca-Orduyeri bağlantı yollarının ve TOKİ köprüsünün yapılamamasıdır. Mesai saatlerinde, okulların giriş ve çıkış saatlerinde, Orduyeri-Kaynaca ulaşımı yıllardır Bartın halkının bitmeyen çilesi olmuştur. TOKİ köprüsünün yıllardır yapılamamasının nedeni de, iktidar-muhalefet yani AKP ve MHP uyumsuzluğu olarak kamuoyuna yansımıştır. Belediyenin iktidar partisinden olmadığı, TOKİ köprüsü için ödeneğin hazır olduğu halde ilgili kurumlarda plan ve projenin yapılamadığı gibi açıklamalarla TOKİ köprüsü maalesef Bartınımıza kazandırılamamıştır. Referandum sürecinde sağlanan bu birlikteliği TOKİ köprüsü yapımında da arzu ediyoruz. Artık TOKİ köprüsünün yapılmaması için mazeret kalmamıştır.”




Bartın Olay Gazetesi


Geri Dön