25 / 04 / 2024

Barut ve Ramada önümüzde yıl yeni otellerini hizmete açacak!

 Barut ve Ramada önümüzde yıl yeni otellerini hizmete açacak!

Antalya'da oteller zinciri olan Barut ve Ramada önümüzde yıl yeni otellerini hizmete açacak. Anyalya kent merkezinde Dedeman'dan aldığı oteli Barut Akra olarak açan Barut Hotels'in otel sayısı 11'e çıktı.



Antalya'da oteller zinciri olan Barut ve Ramada önümüzde yıl yeni otellerini hizmete açacak. Anyalya kent merkezinde Dedeman'dan aldığı oteli Barut Akra olarak açan Barut Hotels'in otel sayısı 11'e çıktı. Akra Barut ve Akra Park Barut'la birlikte çalışan sayısını 3 bine çıkaran grup, bir sonraki yeni otelini 2015'te Fethiye'de açacak. Fethiye'deki 80 dönümlük arazide 415 oda ve 1250 yatak kapasiteli yeni otel, 2015 yılı Nisan ayında faaliyete geçecek. 


Ramada 

Antalya'da 2 tesisle faal olan Ramada Hotels, 3'üncü otelini ise Side'de açacak. Ramada Plaza Antalya ve Ramada Resort Lara'dan sonra Side'de Ramada Resort faaliyete geçecek. Side'de bulunan The Clours West Oteli 15 yıllığına kiralayan Ramada, dünyanın en büyük otel zinciri olan Wyndham Hotels bünyesindeki markalardan en yaygını konumunda. 



Antalya İleri 


Geri Dön