29 / 03 / 2024

Başakşehir Arterium Residence ne zaman teslim?

Başakşehir Arterium Residence ne zaman teslim?

Firma: Cathay İleri Projeler

Proje: Başakşehir Arterium Residence

Cathay Gayrimenkul tarafından yükselen Başakşehir Arterium Residence ne zaman teslim? sorusunun cevabı ve proje bilgileri için haberimizden faydalanabilirsiniz...




Arterium Residences Cathay Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Başakşehir'de yükseliyor.  Toplam 60 bin metrekare arsa üzerinde yükselen Başakşehir Arterium Residence ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizin devamındad mevcut. 



İçerisinde stüdyo ve 1 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu Başakşehir Arterium Residence 'taki daireler 42 metrekare ile 96 metrekare arasında değişen alan büyüklüklerine sahip. Başakşehir Arterium Residence daire fiyatları şöyle: 


Başakşehir Arterium Residence daire fiyatlarına göre projenin daireleri 3 bin 500 liralık metrekare birim fiyatı ile satışa sunuluyor. Banka kredisi kullanarak daire sahibi olunabilen Başakşehir Arterium Residence ne zaman teslim? sorusunun yanıtı şöyle: 


Başakşehir Arterium Residence ne zaman teslim? 


Başakşehir Arterium Residence ne zaman teslim? sorusu 2013 yılının sonu olarak yanıtlanıyor. Başakşehir Arterium Residence ne zaman teslim? sorusu hakkında daha detaylı bilgi için 0212 485 98 00 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.



Telefon: 0212 485 98 00 

Web adresi: www.arterium.com.tr

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön