19 / 04 / 2024

Başakşehir Ayazma Emlak Konutları kura çekilişi ne zaman?

Başakşehir Ayazma Emlak Konutları kura çekilişi ne zaman?

Firma: Emlak Konut GYO

Proje: Ayazma Emlak Konutları

Minimum 50 bin TL ödeme yapılması durumunda 0,50 faiz oranı ile 120 ay vade imkanı sağlayan Başakşehir Ayazma Emlak Konutları kura çekilişi ne zaman?



Başakşehir  Ayazma Emlak Konutları  kura çekilişi ne zaman? sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projeden bahsedelim.  Emlak Konut GYO  imzası taşıyan proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa ediliyor.


Daire teslimlerinin 36 ay sonra yapılması planlanan Ayazma Emlak Konutları'nda 1.239 adet konut bulunuyor. Projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Emlak Konut Ayazma Konutları'nın ödeme koşulları kapsamında minimum 50 bin TL peşin ödeme yapılıyor, kalan bedel ise 120 ay 0,50 faiz oranıyla vadelendiriliyor.


Konutların alanları 117 metrekare ile 251 metrekare arasında değişiklik gösteren Ayazma Emlak Konutları'nda daireler 396 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.


Başakşehir Ayazma Emlak Konutları kura çekilişi ne zaman?

Ayazma Emlak Konutları kuralı satışlarına 8 binden fazla başvuru gerçekleştirildi. Bahçelievler Kültür Merkezi'nde yapılacak olan kuranın çekiliş tarihi 7 Şubat Cumartesi günü olarak belirlendi. 


Ayazma Emlak Konutları iletişim

Tel: (216) 579 15 15

Web: www.emlakkonut.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön