18 / 04 / 2024

Başakşehir Ayazmaya bin 500 konutluk mini kent geliyor!

Başakşehir Ayazmaya bin 500 konutluk mini kent geliyor!

Özülke ve Özkar inşaat, Emlak Konut GYO Başakşehir-Ayazma 3.etap ihalesinde alınan 110 bin metrekarelik arazi üzerine bin 500 konutluk yeni bir yaşam alanı inşa edecek...



Özülke ve Özkar inşaat, Emlak' Konut GYO Başakşehir-Ayazma 3.etap ihalesinde alınan 110 bin metrekarelik arazi üzerine bin 500 konutluk yeni bir yaşam alanı inşa edecek.
Nitelikli ve lüks konut projelerinin her geçen gün daha fazla ilgi gördüğü Başakşehir-Ayazma bölgesinde hayata geçecek olan proje lokasyonu ile dikkat çekiyor. TEM otoyoluna birkaç dakika, Atatürk Havalimanı'na 10 dakika, ikinci köprüye ise 20 dakika mesafede olan projenin bulunduğu alanda, 11 ihtisas hastanesinin hizmet vereceği dev proje Sağlık Kent'in temelleri de bu yıl sonunda atılıyor.
Atatürk Olimpiyat Stadı'nm hemen yanında yer alan projeye çok yakın bir bölgeden de üçüncü köprü bağlantı yolu geçiyor.
Özülke ve Özkar Ortak Girişimi'nin Bugüne kadar yaklaşık 40 bin konut üreten Özülke ve Özkar İnşaat firmalarının ortak girişimi, Başakşehir ve Ayazma'ya bin 500 konutluk yeni proje inşa edecek Emlak Konut GYO ile hayata geçireceği proje iki etap, 15 blok ve bir kuleden oluşuyor. Yaklaşık bin 500 konutun yer alacağı projede 1+1'den 6+1'e kadar daire seçenekleri yer alırken, ağırlık 2+1, 3+1 ve 4+1 büyüklüğündeki dairelere veriliyor.
ÖZEL SİNEMA SALONU
Projede kültür merkezinde özel sinema salonunda rezervasyon yaptırarak ailece veya komşularla film izleme imkânından, kütüphaneye, kalabalık misafirlerin ağırlanabileceği veya davetlerin organize edilebileceği salon-lounge alanlarına kadar pek çok detay yer alıyor. Projede ayrıca çocuk eğitim ve oyun odaları, spor tesisleri ve sıcak su havuzları bulunuyor.


Posta

Geri Dön