23 / 04 / 2024

Başakşehir Bahçetepe İstanbul ödeme!

Başakşehir Bahçetepe İstanbul ödeme!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Bahçetepe İstanbul

Başakşehir Bahçetepe İstanbul ödeme kapsamında banka kredisi ile vadelendirme imkanı bulunuyor. Toplam 1.476 konuttan meydana gelen Bahçetepe İstanbul projesinde teslimler Ağustos ayının ilk haftasında başlıyor



Bahçetepe İstanbul projesi 81 bin 910 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Başakşehir  Bahçetepe İstanbul  ödeme bilgilerinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığında inşa edilen Bahçetepe İstanbul Başakşehir projesi İstanbul Avrupa yakasında Başakşehir'de yer alıyor. Toplam 1.476 adet konuttan meydana gelen Bahçetepe İstanbul Evleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi.


Bahçetepe İstanbul projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri 62 metrekare ile 247 metrekare arasında değişiyor. Bahçetepe İstanbul satış ofisi ile 444 61 71 numaralı hattan iletişime geçebilirsiniz.


Başakşehir Bahçetepe İstanbul ödeme!

Başakşehir Bahçetepe İstanbul ödeme kapsamında yüzde 30 peşinat ödemesinden sonra Ekim ayına senet yapılabiliyor. Ayrıca projede banka kredisi ile vadelendirilebiliyor.


Bahçetepe İstanbul teslim tarihi Ağustos 2014 olarak belirlendi. Projede yüzme havuzu, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, fitness center, sauna, buhar banyosu gibi sosyal imkanlar yer alıyor.


Makro-Akyapı Bahçetepe İstanbul nerede?

Bahçetepe İstanbul ulaşım: Olimpiyat Stadı Yanı, Kayaşehir Girişi Başakşehir/ İstanbul


Bahçetepe satış ofisi iletişim

Bahçetepe satış ofisi telefon: 444 61 71

Web Adresi: www.bahcetepeistanbul.com.tr


projeye sor



Geri Dön