26 / 04 / 2024

Başakşehir Bahçetepe İstanbul vaziyet planı!

Başakşehir Bahçetepe İstanbul vaziyet planı!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Bahçetepe İstanbul

Satışların devam ettiği Bahçetepe İstanbul projesinde konutlar minimum 165 bin TL' den başlıyor. Başakşehir Bahçetepe İstanbul vaziyet planı bilgisinin detayları haberimizin devamında yer alıyor...



1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon tipinde konut seçeneklerinin yer aldığı  Bahçetepe İstanbul  projesi Başakşehir'de inşa ediliyor. Başakşehir Bahçetepe İstanbul vaziyet planı bilgisi haberimizde yer alıyor.


1.476 adet daireden oluşan Bahçetepe İstanbul projesi Akyapı ve Makro İnşaat'ın ortak girişimi ile hayata geçiriliyor. Bahçetepe fiyatları kapsamında konutlar minimum 160 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor.


2014 yılı içerisinde teslim edilecek olan Bahçetepe İstanbul Konutlarında yer alan daireler 62 metrekare ile 247 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip. Bahçetepe İstanbul fiyat listesi kapsamında konutlar 160 bin TL ile 930 bin TL arasında değişiyor.


Başakşehir Bahçetepe İstanbul vaziyet planı bilgisinden önce projenin sosyal alanlarından bahsedelim. Bahçetepe İstanbul projesinin içinde sauna, güvenlik ve yüzme havuzu gibi imkanlar yer alıyor.


Başakşehir Bahçetepe İstanbul nerede?

Bahçetepe İstanbul adres bilgileri:  Olimpiyat Stadı Kayaşehir Girişi Başakşehir - İstanbul


Başakşehir Bahçetepe İstanbul vaziyet planı:

Başakşehir Bahçetepe İstanbul vaziyet planı!


Bahçetepe İstanbul telefon numarası:

Telefon: 444 61 71

Web Adresi: www.bahcetepeistanbul.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön