23 / 04 / 2024

Başakşehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri yoğun ilgi gördü!

Başakşehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri yoğun ilgi gördü!

On bir ayın sultanı Ramazan Başakşehir’de maneviyatı yüksek bir coşkuyla başladı. Başakşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Sular Vadisi ve Bahçeşehir etkinlik alanları Ramazan’ın ilk günü yüzlerce ziyaretçiyi ağırladı




On bir ayın sultanı Ramazan Başakşehir’de maneviyatı yüksek bir coşkuyla başladı. Başakşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Sular Vadisi ve Bahçeşehir etkinlik alanları Ramazan’ın ilk günü yüzlerce ziyaretçiyi ağırladı. Ramazan etkinlik alanlarında kurulan stantlarda; Osmanlı şerbetçileri, el sanatları ürünleri, yöresel lezzetler ve asırlık tatlar da ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Ziyaretçiler iftar sonrası stantları ziyaret ederek alışveriş yaptı.

Yıl boyu verdiği eğitimlerle Başakşehirli çocukların ikinci adresi olan Başakşehir Bilgievleri, ilçe genelinde açılan yedi bilgievini Sular Vadisi’nde yer alan standına taşıyarak ilçe çocuklarıyla buluştu. Bilgievi öğrencileri Ramazan süresince Sular Vadisi’nde çeşitli etkinlikler ve gösterileri ile yer alacak.


YÜZ YÜZE İLETİŞİM KURULUYOR

Başakşehir Belediyesi, bu senede Bahçeşehir ve Sular Vadisi’nde kurulan belediye standında ilçe sakinleriyle yüz yüze iletişim kuruluyor. Vatandaşların; tavsiye, istek ve şikayetlerinin tek tek dinlendiği özel masalar, tüm Ramazan ayı boyunca, sahura kadar açık olacak.



Haber Manşet




Geri Dön