26 / 04 / 2024

Başakşehir Bio İstanbul konut fiyatları!

Başakşehir Bio İstanbul konut fiyatları!

Firma: Bio City Development Şirketi

Proje: Bio İstanbul

Başakşehir Bio İstanbul konut fiyatları için haberimizi inceleyebilirsiniz. 3 etaptan meydana gelen ve 2 milyon metrekare alana sahip Bio İstanbul projesi 2.2 milyon dolara yatırım bedeliyle yükseliyor...



Bio City Development Company Group tarafından geliştirilen  Bio İstanbul  Evleri İstanbul Avrupa yakası Başakşehir'de inşa ediliyor. Başakşehir Bio İstanbul konut fiyatları öncesinde projenin genel özelliklerinden bahsedelim.


Tabanlıoğlu Mimarlık ile Norveç asıllı Saunders Architecture firmasının tasarladığı proje kapsamında konut, ofis, iş yerleri, 8 adet Ar-Ge binası, tıp üniversitesi, sanat performans merkezi bulunuyor.


2 milyon metrekare alana sahip olan Başakşehir Bio İstanbul 3 etaptan meydana geliyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı,  TOKİ  ve EPP işbirliğiyle inşa edilen Bio İstanbul projesi 2.2 milyon dolar yatırım bedeline sahip.


Ispartakule Bio İstanbul ne zaman teslim sorusunun yanıtı ile etap için 2015 yılı şeklinde yanıtlanıyor. 2020 yılında tamamı bitecek olan proje 150 adet konut ve sıra ev mevcut.



Başakşehir Bio İstanbul konut fiyatları!

Başakşehir Bio İstanbul konut fiyatları hakkında satış ofisinden detaylı bilgi edinebilirsiniz...


Bio İstanbul adres: Bio İstanbul projesi İstanbul Başakşehir'de Resneli Çiftliği üzerinde konumlandrılıyor.



Ispartakulu Bio İstanbul telefon numarası: 0532 111 22 46

Web adresi: http://bioistanbul.com.tr/

Çiğdem ALKAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön