28 / 03 / 2024

Başakşehir Bio İstanbul Konutları!

Başakşehir Bio İstanbul Konutları!

Firma: Bio City Development Şirketi

Proje: Bio İstanbul

Başakşehir Bio İstanbul Konutları kapsamında yer alan Çocuk Hastanesi 2016 senesinin ilk yarısında açılacak. Başakşehir Bio İstanbul Konutları projesinde daireler etap etap sahiplerine teslim edilecek



Bio City Development Company Group projesi olan  Bio İstanbul  projesi, Çevre Şehircilik Bakanlığı, EPP ve  TOKİ  tarafından hayata geçiriliyor. 


Başakşehir Bio İstanbul Konutları kapsamında konut, işyerleri ve de ofisler bulunuyor. 


Başakşehir Bio İstanbul Konutları projesi, Resneli Çiftliği arazisi üzerinde yükseliyor. 


Başakşehir Bio İstanbul Konutları, 2,2 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor. Başakşehir Bio İstanbul Konutları toplamda 2 milyon metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor. 


Başakşehir Bio İstanbul Konutları!


Başakşehir Bio İstanbul Konutları kapsamında tıp üniversitesi, 8 adet Ar-Ge binası, sanat performans merkezi ve çocuk hastanesi bulunuyor. 


Başakşehir Bio İstanbul Konutları kapsamında daireler etap etap teslim ediliyor. Başakşehir Bio İstanbul Konutları teslim tarihi İstanbul Çocuk Hastanesi için 2016 senesinin ilk yarısı olarak belirlendi. 


Başakşehir Bio İstanbul Konutları kapsamında mimari açıdan Norveç firması Saunders Architecture ve de Tabanlıoğlu Mimarlık firmalarıyla çalışılıyor. 


Başakşehir Bio İstanbul Konutları iletişim

Telefon: 0532 111 22 46

Web adresi: http://bioistanbul.com.tr/


projeye sor



Geri Dön