26 / 04 / 2024

Başakşehir Bio İstanbul nerede?

Başakşehir Bio İstanbul nerede?

Firma: Bio City Development Şirketi

Proje: Bio İstanbul

TOKİ iştiraki EPP ve Bio City Development Company ortaklığıyla yükselen Başakşehir Bio İstanbul nerede sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor...



İçerisinde toplam 15 bin konutun yer alacağı  Bio İstanbul  projesi Türkiye'nin en gelişmiş çocuk hastanesi, en ileri biyomedikal araştırma ve geliştirme parkı olacak. Başakşehir Bio İstanbul nerede sorusuna cevap alabilmek için haberimizden yararlanabilirsiniz.


2 milyon dolar yatırım bedeli ile yükselen Bio İstanbul Başakşehir projesinin içerisinde restoran, alışveriş merkezi, okulları, sanat programları ve kültürel aktiviteler bulunacak. Başakşehir Bio İstanbul nerede sorusunun cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz.


İnşaat çalışmaları sırasında 40 bin çalışanın görev alacağı Bio İstanbul projesi, Türkiye'nin en gelişmiş çocuk hastanesi, en ileri biyomedikal araştırma ve geliştirme parkı olma özelliği taşıyor.


Lansmanı bugün Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın da katılımıyla gerçekleşen Başakşehir Bio İstanbul projesinin bir benzeri 2-3 yıl içerisinde İstanbul Anadolu yakasına da yapılması hedefleniyor. Başakşehir Bio İstanbul nerede sorusuna İstanbul Başakşehir cevabı veriliyor.


Başakşehir Bio İstanbul nerede?

Bio İstanbul projesi Kayabaşı Mahallesi Resneli Çiftliği Mevkii Başakşehir/İstanbul adresinde yükselecek.


Web Adresi: http://www.bioistanbul.org/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön