27 / 04 / 2024

Başakşehir Bio İstanbul ödeme koşulları!

Başakşehir Bio İstanbul ödeme koşulları!

Firma: Bio City Development Şirketi

Proje: Bio İstanbul

Başakşehir Bio İstanbul ödeme koşulları hakkında tüm detaylar haberimizin içerisinde yer alıyor. Proje içerisinde Türkiye'nin ilk Biomedikal Bilim Parkı bulunacak...



Bio İstanbul projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Emlak Pazarlama Proje Yönetimi ve  TOKİ  işbirliğinde inşa ediliyor.Proje içerisinde konutlar, ticari alanları, Türkiye'nin en gelişmiş çocuk hastanesi, Ar-Ge birimleri bulunacak. 


Toplam 15 bin konutun yer alacağı  Bio İstanbul  projesi, İstanbul Başakşehir Rasneli Çiftliği'nde hayata geçirilecek. 2 milyon dolar yatırım bedeli ile yükselecek olan proje Bio City Development Company tarafından geliştiriliyor. 


Daire teslimlerinin yaklaşık olarak 3 yıl sonra yapılacağı Bio İstanbul projesinde Türkiye'nin ilk Biomedikal Bilim Parkı bulunuyor.


Restoranlar, eğitim binaları, alışveriş alanları, kültür merkezi ve geniş meydanların yer alacağı Bio İstanbul projesi içerisinde 40 bin çalışan nüfus bulunacak.


Başakşehir Bio İstanbul ödeme koşulları!

Başakşehir Bio İstanbul ödeme koşulları henüz belirlenmedi. Başakşehir Bio İstanbul ödeme koşulları belirlendiğinde emlakkulisi.com'dan ulaşabilirsiniz. 


Web adresi: http://bioistanbul.org

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön