18 / 04 / 2024

Başakşehir Bio İstanbul projesi!

Başakşehir Bio İstanbul projesi!

Firma: Bio City Development Şirketi

Proje: Bio İstanbul

Başakşehir Bio İstanbul projesi içerisinde yer alacak olan İstanbul Çocuk Hastanesi 2016 yılının başında açılacak. Başakşehir Bio İstanbul projesi 2.2 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor...




Bio İstanbul projesi İstanbul Başakşehir'de Resneli Çiftliği üzerinde kuruluyor. Başakşehir  Bio İstanbul  projesi Bio City Development Company Group tarafından geliştirildi. Başakşehir Bio İstanbul projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı,  TOKİ  ve EPP işbirliğiyle hayata geçiriliyor.


Başakşehir Bio İstanbul projesi Tabanlıoğlu Mimarlık ve Norveç menşeili Saunders Architecture tarafından hazırlandı. Başakşehir Bio İstanbul projesi 2 milyon metrekarelik alan üzerinde kuruluyor.


2.2 milyon dolar yatırım bedeline sahip olan Başakşehir Bio İstanbul projesi Türkiye'nin ilk akıllı ve sürdürülebilir biomedikal şehri olacak. Başakşehir Bio İstanbul projesinde konut, ofis, iş yerleri, 8 adet Ar-Ge binası, tıp üniversitesi, sanat performans merkezi bulunuyor.


Başakşehir Bio İstanbul projesi içerisinde yer alacak olan İstanbul Çocuk Hastanesi 2016 yılının başında hizmete açılacak. Başakşehir Bio İstanbul projesinde konutlar 3 etap olarak tasarlandı. Başakşehir Bio İstanbul projesinde ilk etap 2015 yılında teslim ediliyor.


Başakşehir Bio İstanbul projesinde normal konut ve sıra evler yer alıyor. Başakşehir Bio İstanbul projesinin satış ofisi ile 0532 111 22 46 numaralı telefondan görüşerek, detaylı bilgi alabilirsiniz.



Başakşehir Bio İstanbul projesi iletişim

Telefon: 0532 111 22 46

Web adresi: http://bioistanbul.com.tr/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön