25 / 04 / 2024

Başakşehir Evleri Emlak Konut satılık!

Başakşehir Evleri Emlak Konut satılık!

Firma: Emlak Konut GYO

Proje: Başakşehir Evleri

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de Emlak Konut imzası Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile yükselen ve Başakşehir Evleri Emlak Konut satılık daire fiyatları 129 bin liradan başlangıç gösteriyor...



İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçirilen ve Emlak Konut tarafından konumlandırılan  Başakşehir Evleri  Emlak Konut projesi Kayabaşı'nda hayata geçiriliyor. 


Bahçetepe İstanbul projesinin hemen yan tarafında konumlandrılan Başakşehir Evleri Emlak Konut projesinde 1000 konut kura yöntemi ile satışa çıktı. 


Kayabaşı bölgesinde hayata geçirilen Başakşehir Evleri Emlak Konut projesi 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden meydana geliyor. Projede yer alan konutların ödemeler daire teslimlerinden sonra gerçekleştiriliyor. 120 aya kadar vade yapılabilen Başakşehir Evleri Emlak Konut Evleri'nde teslimler 30 ay sonra gerçekleştirilecek.


Emlak Konut Kayabaşı Evleri başvuru süresi 30 Eylül 2013 Pazartesi gününe kadar devam ediyor. Projede kuraya katılacak kişilerden 2 bin 500 TL para alınıyor. 


Başakşehir Evleri Emlak Konut satılık!


Projede hafriyat çalışmaları devam ediyor. Başakşehir Evleri Emlak Konut satılık daire fiyatları 129 bin liradan başlıyor. 


Başakşehir Evleri Emlak Konut iletişim;


Telefon: (216) 579 15 15

Web adresi: www.emlakkonut.com.tr


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön