25 / 04 / 2024

Başakşehir Evleri Kayaşehir satılık daire!

Başakşehir Evleri Kayaşehir satılık daire!

Firma: Emlak Konut GYO

Proje: Başakşehir Evleri

Alıcılara bir çok ödeme seçeneği sunulan Başakşehir Evleri projesinde yer alan konutların teslimleri 30 ay sonra gerçekleşecek. Başakşehir Evleri Kayaşehir satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor...



1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dairelerin yer aldığı  Başakşehir Evleri  projesi toplamda 1.000 adet daireden oluşuyor. Başakşehir'in Kayabaşı bölgesinde inşa edilen Başakşehir Evleri projesinde satışlar kura çekilişi ile gerçekleşecek.


Başahşehir Evleri Kayaşehir satılık daire fiyatları bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim. 2 Eylül'de satışa çıkan Kayabaşı Başakşehir Evleri Emlak Konut Yatırım Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Emlak Konut Başakşehir evlerinde kura çekilişine katılmak için 2 bin 500 TL tutarında ödeme yapılıyor.


Başakşehir Evleri Emlak Konut projesinde yer alan daireler için başvurular www.emlakkonut.com sitesinde yapılıyor. 30 Eylül'de başvuruları bitecek olan Başakşehir Evleri hakkında detaylı bilgi almak için 0216 579 15 15 numaralı telefonu arayabilir ve proje detaylarını öğrenebilirsiniz.


Başakşehir Evleri Kayaşehir satılık daire:

Emlak Konut Başakşehir Evleri Kayaşehir satılık daire fiyatları kapsamında projede bulunan daireler minimum 129 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Emlak Konut Başakşehir Evleri ne zaman teslim?

Başakşehir Evleri teslim tarihi bilgine göre konutlar 30 ay sonra teslim edilecek. Emlak Konut Başakşehir Konutlarında 120 aya kadar taksitlendirme yapılıyor. 


Başakşehir Evleri ödeme planı:

1)  1 oda 1 salon daireler için;

15 bin TL peşinat veriliyor, taksitlere daire satışı gerçekleştikten sonra ödemeler başlıyor. Fakat 20 bin TL peşin verildiğinde ise taksitlere anahtar teslimlerinde başlanıyor.


2)  2 oda 1 salon daireler için;

25 bin TL peşin ödendikten sonra kalan tutarın taksit ödemeleri satış gerçekleştikten sonra hemen başlıyor. Diğer seçenek olarak 30 bin TL peşin verildiğinde taksit ödemeleri konut teslimlerinde başlıyor.


3) 3 oda 1 salon daireler için;

35 bin TL peşinat ödeme yapılıyor, geriye kalan bedelin taksit ödemelerine hemen başlanıyor. Eğer 40 bin TL peşinat verilirse, geriye kalan miktarın taksit ödemelerine daire teslimlerinden sonra başlanıyor.


4)  4 oda 1 salon daireler için;

45 bin TL miktarında peşinat veriliyor, kalan tutarın taksitlerini ödemeye satış yapıldıktan sonra başlanıyor. Yada 50 bin TL peşin ödeniyor, kalan tutarın taksit ödemeler teslimlerden sonra başlıyor. 


Başakşehir Evleri Emlak Konut kura çekilişi fiyat listesinin ayrıntıları için tıklayınız..


Başakşehir Evleri Kayaşehir vaziyet planı:

Başakşehir Evleri Kayaşehir satılık daire!


Emlak Konut Kayaşehir ulaşım:

Telefon: 0216 579 15 15

Web adresi: www.emlakkonut.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön