16 / 04 / 2024

Başakşehir Evleri Kayaşehir satılık daire!

Başakşehir Evleri Kayaşehir satılık daire!

Firma: Emlak Konut GYO

Proje: Başakşehir Evleri

Başakşehir Evleri Kayaşehir satılık daire fiyatları 129 bin liradan başlayarak değişiyor. Emlak Konut GYO Başakşehir Evleri'nde başvuru yapmak için son gün 30 Eylül 2013 Pazartesi...




Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  Başakşehir Evleri  projesi Kayaşehir girişinde Bahçetepe İstanbul projesinin yanında yükseliyor. Emlak Konut Başakşehir Evleri projesinde 1000 adet konut satışa çıkarıldı.


Başakşehir Evleri Kayaşehir satılık daire bilgilerinden önce satışlar hakkında bilgi verelim.  Emlak Konut GYO  Başakşehir Evleri projesinde konutların satışları kura yöntemi ile gerçekleştiriliyor.


Emlak Konut GYO Başakşehir Evleri projesi için başvuru dönemi 2 Eylül - 30 Eylül 2013 tarihleri olarak belirlendi. 30 Eylül'e kadar başvuruların yapılması gerektiği Emlak Konut Başakşehir Evleri'nde kura çekilişine katılım için 2 bin 500 lira veriliyor.



Başakşehir Evleri Kayaşehir satılık daire!


Başakşehir Evleri Kayaşehir satılık daire fiyatları 129 bin liradan başlayarak değişiyor. Emlak Konut Başakşehir Evleri ödeme koşulları kapsamında 24 ay sıfır faiz, 0,40 faiz ile 60 ay, 0,50 faiz ile 120 aya varan vadeler yapılıyor.


Emlak Konut Başakşehir Evleri daire tipleri olarak 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon tasarlandı. Emlak Konut GYO Başakşehir Evleri projesinde inşaat başladıktan 30 ay sonra teslimlerin yapılması planlanıyor. 



Başakşehir Evleri Kayaşehir nerede?

Başakşehir Evleri Kayaşehir adres: Olimpiyat Stadı Yanı, Kayaşehir Girişi Başakşehir/ İstanbul


Başakşehir Evleri Kayaşehir Emlak Konut iletişim

Telefon: 0216 579 15 15

Web adresi: www.emlakkonut.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön