25 / 04 / 2024

Başakşehir Evleri Kayaşehir satılık!

Başakşehir Evleri Kayaşehir satılık!

Firma: Emlak Konut GYO

Proje: Başakşehir Evleri

Başakşehir Evleri Kayaşehir satılık konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı



Başakşehir Evleri projesi, İstanbul'un Avrupa Yakası içinde Kayaşehir'de inşa ediliyor. Başakşehir Evleri Kayaşehir satılık konut bilgileri öncesinde projeden bahsedelim. 


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen  Başakşehir Evleri  Kayaşehir kapsamında 1000 konut yer alıyor. 


Başakşehir Evleri Kayaşehir satılık!


Başakşehir Evleri Kayaşehir satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor. Kuraların son günü olan projede kura çekilişi için 2.500 lira katılım bedeli ödeniyor. Başvuru dönemi 2 Eylül'de başlamıştı. 


Başakşehir Evleri Kayaşehir satılık dairelerin fiyatları 129 bin TL'den başlıyor. Başakşehir Evleri Kayaşehir ödeme koşulları kapsamında 24ay boyunca faiz uygulanmıyor. 120 aya kadar ise belirli faiz oranlarıyla vadelendirme yapılıyor. Başakşehir Evleri Kayaşehir teslim tarihi inşaat çalışmaları sonrasında 30 ay sonra olarak belirlendi. 


Emlak Konut GYO Başakşehir Evleri Kayaşehir ulaşım: Olimpiyat Stadı Yanı, Kayaşehir Girişi Başakşehir/ İstanbul


Emlak Konut GYO Başakşehir Evleri Kayaşehir iletişim

Telefon: 0216 579 15 15

Web adresi: www.emlakkonut.com.tr

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön