26 / 04 / 2024

Başakşehir Evleri nerede?

Başakşehir Evleri nerede?

Firma: Emlak Konut GYO

Proje: Başakşehir Evleri

Başakşehir Evleri nerede? sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz. 30 ay sonra teslim edilecek olan Emlak Konut GYO Başakşehir Evleri'nde daire fiyatları 129 bin liradan başlıyor...




Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından inşa edilen  Başakşehir Evleri  projesi İstanbul Başakşehir'e bağlı Kayaşehir'de giriş kısımda yükseliyor. Başakşehir Evleri  Emlak Konut GYO  projesinde 1000 adet daire satışa sunuldu.


Başakşehir Evleri nerede sorusundan önce Emlak Konut Başakşehir Evleri'nden bahsedelim. Emlak Konut Başakşehir Evleri satılık 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor.


Emlak Konut Başakşehir Evleri teslim tarihi inşaat çalışmaları başladıktan sonra 30 ay sonra olarak belirlendi. Emlak Konut Başakşehir Evleri projesinde konutlar kura yöntemi ile satışa sunuluyor. Emlak Konut Başakşehir Evleri kura çekilişine katılım için 2 bin 500 lira ödeniyor.


Emlak Konut Başakşehir Evleri projesinde konutlar için başvuru dönemi 30 Eylül 2013 tarihine kadar devam ediyor. Emlak Konut Başakşehir Evleri fiyat listesi kapsamında konutların fiyatları 129 bin liradan başlıyor.


Emlak Konut Başakşehir Evleri ödeme koşulları kapsamında Tüfe'li ödeme yöntemine göre 15 bin TL'den başlayan peşinat ödemeleri yapılıyor. Emlak Konut Başakşehir Evleri ödeme planı dahilinde 24 ay sıfır faiz, 60 ay 0,40 faiz, 120 ay 0,50 faiz oranı uygulanıyor.


Başakşehir Evleri nerede?

Başakşehir Evleri Emlak Konut adres : Olimpiyat Stadı Yanı, Kayaşehir Girişi Başakşehir/ İstanbul



Başakşehir Evleri nerede?


Başakşehir Evleri nerede?


Başakşehir Evleri Emlak Konut iletişim

Telefon: (216) 579 15 15

Web adresi: www.emlakkonut.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön