19 / 03 / 2024

Başakşehir Huzzak Tower Metro Mayıs sonunda satışta!

Başakşehir Huzzak Tower Metro Mayıs sonunda satışta!

Firma: Huzzak Yapı

Proje: Huzzak Tower Metro

Ön talep toplama süreci devam eden Huzzak Tower Metro’nun resmi satışlarının mayıs sonunda başlaması planlanıyor. 30 aralık 2017’ de teslim edilmesi planlanan Huzzak Tower Metro projesinde 10.000 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.



Huzzak Tower Metro sağlık kenti arazisi,3. köprü ve 3. havalimanı bağlantı yolları,olimpiyat stadı ve Atatürk Havalimanı bağlantı yollarının tekrar şekillendiği bir bölgenin tam merkezinde  yer alıyor.Etrafında binlerce işyerinin bulunduğu ve metro durağının kapınızın önünde olmasıyla konum itibariyle özel bir proje olması avantajını sunuyor.


İstanbul’un yükselen yıldızı  Başakşehir'de hayata geçirilen  Huzzak Tower Metro   projesi  Huzzak Yapı  tarafından inşa ediliyor. 3 bin 782 metrekarelik alan üzerinde yükselen Huzzak Tower Metro projesi 16 katlı ve toplam 72  adet residence daire ve 10 ticari üniteden oluşuyor. Projede suit 1+1,1+1 ve 2+1 residence daireler bulunuyor.


Projenin sosyal imkanları arasında cep sinema salonu,açık-kapalı çocuk oyun alanları, ,Türk hamamı, sauna , fitness,bilardo,masa tenisi,lobi,bay bayan mescit, kapalı otopark mevcut. 


30 aralık 2017’de teslim edilmesi planlanan Huzzak Tower Metro projesinde 10.000 TL peşinat ve vade farksız ödeme seçenekleriyle  daire sahibi olma avantajını sunuyor. Projede metrekare fiyatları 4 bin 800 TL'den başlangıç gösteriyor.


Başakşehir Huzzak Tower Metro Mayıs sonunda satışta!


Web: www.huzzak.com/

Tel: 488 06 77



Haber Milliyet'te şöyle yer aldı;


Ön talep toplama süreci devam eden Huzzak Tower Metro’nun  resmi satışlarının mayıs sonunda başlaması planlanıyor.


Huzzak Tower Metro sağlık kenti arazisi,3.köprü ve 3. havalimanı bağlantı yolları,olimpiyat stadı ve Atatürk Havalimanı bağlantı yollarının tekrar şekillendiği bir bölgenin tam merkezinde  yer alıyor. Etrafında binlerce işyerinin bulunduğu ve  metro durağının kapınızın önünde olmasıyla konum itibariyle özel bir proje olması avantajını sunuyor.


İstanbul’un yükselen yıldızı  Başakşehir'de hayata geçirilen Huzzak Tower Metro  projesi Huzzak Yapı tarafından inşa ediliyor. 3 bin 782 metrekarelik alan üzerinde yükselen Huzzak Tower Metro projesi 16 katlı ve toplam 72  adet rezidence daire ve 10 ticari üniteden oluşuyor.


Suit 1+1,1+1 ve 2+1 rezidence daireler olarak tasarlandı.


Projesinin sosyal imkanları arasında  cep sinema salonu,açık-kapalı çocuk Oyun alanları, Türk hamamı, sauna, fitness, bilardo, masa tenisi, lobi, bay bayan mescid, kapalı otopark mevcut. 


30 aralık 2017’ de teslim edilmesi planlanan Huzzak Tower Metro projesinde 10.000 Tl peşinat ve vade farksız ödeme seçenekleriyle  daire sahibi olma avantajını sunuyor.


Milliyet 


projeye sor



Geri Dön