25 / 04 / 2024

Başakşehir Kent Meydanı projesi!

Başakşehir Kent Meydanı projesi!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Başakşehir Kent Meydanı

3.köprü ve otoyol projesinin güzergahında, ulaşım olarak merkezi lokasyonda hayata geçirilecek olan Başakşehir Kent Meydanı projesi içerisinde resmi kurumlar yer alacak. Bu resmi kurumların binaları Selçuklu mimarisine uygun dizayn edilecek...



Başakşehir Kent Meydanı projesi alt kısmına binlerce araç kapasiteli  otoparklar bulunacak. Başakşehir'in yeni merkezi olacak bu meydan Türkiye'ye örnek olacak. 


İstanbul  Başakşehir Kent Meydanı  içerisinde; sağlık kent, 368 bin metrekare ile türkiyenin en büyük botanik parkı, on binlerce araç kapasiteli otopark alanı, restoranlar, kafeler, selatin mimarisi ile hayata geçirilecek 5 bin kişilik cami yer alacak. 


İstanbul'un yeni merkezi!


Başakşehir Kent Meydanı projesi tamamlandığı zaman Taksim Meydanı'nın iki katı büyüklüğe sahip olacak. Projenin tanıtımı Emlak 2014 Fuarı'nda, Makro-Akyapı Ortak Girişimi tarafından yapıldı. 


Başakşehir Kent Meydanı projesi!


2016’nın sonuna kadar tamamlanması planlanan İstanbul Kent Meydanı tamamlandığı zaman Türkiye'nin ilk kent meydanı olacak. Meydandan tramvay, metro ve İETT’ye sadece birkaç adımda ulaşılabilecek.


Başakşehir Kent Meydanı projesi, İstanbul Avrupa yakası Başakşehir bölgesinde konumlanacak. Meydan, 60 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek. 


Web: basaksehiryenimerkez.org

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön