26 / 04 / 2024

Başakşehir Kent Meydanı'nda ön başvuru dönemi devam ediyor!

Başakşehir Kent Meydanı'nda ön başvuru dönemi devam ediyor!

Başakşehir Kent Meydanı kapsamında ön başvuru dönemi devam ediyor. 2016 senesinde tamamlanacak olan Başakşehir Kent Meydanı projesi, Taksim Meydanı 'nın 2 katı büyüklüğüne sahip olacak.



Kent Meydanı projesi, Başakşehir'de İstanbul'un Avrupa Yakası'nda inşa ediliyor. Proje; "Türkiye'nin en büyük şehir meydanı nerede?" sloganıyla yükseliyor. 


Başakşehir Kent Meydanı projesinin toplam alanı 60 bin metrekare olarak belirlendi. Meydan; Taksim Meydanı'nın 2 katı büyüklüğünde olacak. 


Başakşehir Kent Meydanı projesi, Avrupa'nın en büyük sağlık kenti olan İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne birkaç adım mesafede inşa ediliyor. 


Başakşehir Kent Meydanı açılış tarihinin 2016 senesi olması planlanıyor. Başakşehir Kent Meydanı projesinde ön başvurular toplanıyor. 


Başakşehir Kent Meydanı nda ön başvuru dönemi devam ediyor!


Başakşehir Kent Meydanı projesi metro, tramvay ve İETT duraklarından ulaşımı kolay alanda, 2015 yılında tamamlanacak olan 3. köprü ve otoban projesinin bağlantı güzergahında yer alıyor. 


Başakşehir Kent Meydanı'nda 5 bin kişilik cami,  Türkiye’nin ve Avrupa’nın büyük botanik parkı, binlerce araçlık otopark alanı, kamukent kurum alanları, restoran, kafeler yer alacak. 


Başakşehir Kent Meydanı iletişim

Web: basaksehiryenimerkez.org


Geri Dön