25 / 04 / 2024

Başakşehir Konakları'nda son 5 villa! 1 milyon 100 bin lira!

Başakşehir Konakları'nda son 5 villa! 1 milyon 100 bin lira!

Firma: Yeni Örnek İnşaat

Proje: Başakşehir Konakları

Çapa ve Cerrahpaşa Tıp Fakülteleri’ni geride bırakıp Avrupa’nın en büyük sağlık kompleksi olacak İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü’ne (Sağlık Kent) sadece 1 kilometre uzaklıktaki Başakşehir Konakları’nda, son 5 villa satışa sunuluyor...



2680 yatak kapasitesi ile Çapa ve Cerrahpaşa Tıp Fakülteleri’ni geride bırakıp Avrupa’nın en büyük sağlık kompleksi olacak İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü’ne (Sağlık Kent) sadece 1 kilometre uzaklıktaki Başakşehir Konakları’nda, son 5 villa satışa sunuluyor. İnşaatı tamamlanarak iskanı alınmış, oturuma hazır son 5 triplex villanın fiyatı, 1 milyon 100 bin lira. 


İstanbul’un keşmekeşinden uzak, yüzde 60’ı yeşil alan olarak ayrılmış 22 dönüm arazi üzerinde inşaatı tamamlanan Başakşehir Konakları’nda, 54 villa ve 80 konut yer alıyor. Celaloğlu Gruop’a bağlı  Yeni Örnek İnşaat  tarafından, Türkiye’nin en büyük İmam Hatip Lisesi olacak Tenzile Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin yanıbaşında tamamlanan Başakşehir Konakları, bünyesindeki 8 ihtisas hastanesi  ile günde 80 bin kişiye hizmet vermesi planlanan ve inşaatı devam eden Sağlık Kent’e, 1 kilometre, Metro’ya ise 200 metre uzaklıkta bulunuyor.


Başakşehir Konakları’nda, satışa sunulan son 5 villa 250 metrekare büyüklüğünde, 4 oda 2 salondan oluşuyor. İskanı alınmış oturuma hazır villalar, 100 metrekarelik bahçe peyzajları, satın alacakların beğenisine göre düzenlenerek teslim edilecek. 3 katlı villalar, full otomasyona sahip akıllı ev özelliği taşıyor. Villaların giriş katında 40 metrakarelik salon ile birlikte 15 metrekarelik mutfak ve ortak WC yer alırken, bahçe katında ikinci salon, Amerikan mutfak ve hobi odası, üst katta ise biri ebeveyn banyolu 3 yatak odası, ortak banyo WC ve çamaşır odası bulunuyor.

Ailelere özel…


Basın Ekspres Yolu ve Olimpiyat Stadı’na en yakın villa projesi olan Başakşehir Konakları’nda, her villanın 2 araçlık özel otoparkı ve 100 metrekarelik, kişiye özel peyzaja sahip bahçesi yer alıyor. Tamamen ailelerin beklentilerine uygun tasarlanan projede, alışveriş merkezi, kapalı spor salonu, kapalı devre kamera izleme sistemi, yürüyüş yolu, voleybol ve basketbol sahaları gibi sağlıklı ve huzurlu bir yaşam kalitesi sunan, sosyal donatı alanları bulunuyor. 


Web: www.basaksehirkonaklari.com

Satış Ofisi:  0212 486 31 93 -94


projeye sor



Geri Dön