26 / 04 / 2024

Başakşehir Mavera nerede!

Başakşehir Mavera nerede!

Firma: Makro İnşaat

Proje: Mavera Başakşehir

Mavera Başakşehir konutları 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 8 oda 1 salon olarak tasarlandı. Başakşehir Mavera nerede merak ediyorsanız yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz...




Makro İnşaat  Mavera Başakşehir  konutları  İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa ediliyor. Başakşehir Mavera nerede yanıtlamadan önce genel olarak projenin özelliklerini anlatalım.


Makro İnşaat Mavera Başakşehir fiyat kapsamında satılık konutlar 512 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Başakşehir Mavera projesi   Makro İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. 70 adet ticari birimden meydana gelen Başakşehir Mavera'da işkin ve çocuk yüzme havuzları, açık hava sineması, yürüyüş parkurları, kreş, gölet, şelaleler,kapalı otopark, misafir otoparkı, okuma salonu, çok amaçlı salon, restoran, cafe, taziye odası, mescid, fitness center, hamam, sauna, spa ve buhar odası bulunuyor.

Mavera Başakşehir Evleri 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 8 oda 1 salon olarak tasarlandı.  Mavera Başakşehir daire büyüklükleri  190 metrekare ile 550 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Ödeme planı kapsamında Başakşehir Mavera'da ev sahibi olabilmek için yüzde 25 peşinat ödeniyor. Kalan tutar ise banka kredisiyle taksitlendiriliyor. 2014 yılı Haziran ayı projeden ev sahibi olanlara teslimatlarının yapılacağı tarih olarak bildiriliyor.
 
Makro İnşaat Mavera Başakşehir ulaşım kapsamında Başakşehir Mavera adres bilgisi:
Makro İnşaat Başakşehir adres:Başakşehir 2. Etap Plevne Caddesi, Mavera Başakşehir Showroom'u, Başakşehir / İstanbul


Başakşehir Mavera nerede?
Başakşehir Mavera nerede

Başakşehir Mavera nerede!

Telefon:0212 659 62 22
Web adresi: www.maverabasaksehir.com
Çiğdem ALKAN/Emlakkulisi.com

projeye sor



Geri Dön