25 / 04 / 2024

Başakşehir Mavera satılık daire!

Başakşehir Mavera satılık daire!

Firma: Makro İnşaat

Proje: Mavera Başakşehir

Başakşehir Mavera satılık daire fiyatları 163 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 8 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor...



Başakşehir Mavera satılık daire alternatifleri 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 8 oda 1 salon şeklinde. Başakşehir'de konumlandırılan proje,  Makro İnşaat  tarafından hayata geçirildi.


Teslimlerinin 2014 yılının Haziran ayında yapılması hedeflenen Makro İnşaat  Mavera Başakşehir  Projesi, banka kredisi kullanımına uygun.


Çocuk yüzme havuzları, çok amaçlı salon, restoran, çocuk yüzme havuzları, fitness center, hamam, kapalı otopark, açık hava sineması, yürüyüş parkurları, kreş, gölet, cafe, sauna, spa, buhar odası şelaleler, misafir otoparkı, okuma salonu gibi alanlara yer verilen Mavera Başakşehir Projesi'nde konutların yanı sıra 70 adet ticari alana da yer veriliyor.


Başakşehir Mavera satılık daire 


Başakşehir Mavera satılık daire fiyatları 163 bin TL'den  başlıyor ve 932 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projedeki konutların büyüklükleri 190 metrekare ile 550 metrekare arasında değişiyor.


Başakşehir Mavera nerede?


Başakşehir 2. Etap Plevne Caddesi, Mavera Başakşehir Showroom'u, Başakşehir / İstanbul


Mavera Başakşehir iletişim 

Telefon: (0212) 659 62 22

Web adresi: www.maverabasaksehir.com

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön