29 / 03 / 2024

Başakşehir Mavera satılık!

Başakşehir Mavera satılık!

Firma: Makro İnşaat

Proje: Mavera Başakşehir

Makro İnşaat girişimi imzası taşıyan Başakşehir Mavera satılık daire fiyatlarına ve proje ayrıntılarına haberimiz üzerinden ulaşabilirsiniz...




6 blok olarak inşa edilen Başakşehir Mavera projesi İstanbul'un Başakşehir bölgesinde yer alıyor. Daire seçenekleri 3+1, 4+1, 5+1 ve 8+2 tiplerini barındıran Başakşehir Mavera projesi  Makro İnşaat  ve Başakşehir Belediyesi ortaklığı imzası ile yükseliyor. 


Toplam 275 adet konut ve 70 adet ticari üniteden meydana gelen Başakşehir Mavera projesinin satış süreci devam ediyor. Başakşehir Mavera satılık daire fiyatları ile ilgili ayrıntılı bilgiler haberimizin devamında mevcut durumda. 



Projedeki 3+1 dairelerin alanları 130 metrekare, 4+1 dairelerin alanları 150 metrekare olarak tasarlanmış durumda. Başakşehir Mavera satılık daire fiyatları ile ilgili verilen bilgiler şöyle: 


Başakşehir Mavera satılık!


Başakşehir Mavera satılık daire fiyatları: 


Başakşehir Mavera satılık daire fiyatları 3+1 dairelerde 512 bin liradan, 


Başakşehir Mavera satılık daire fiyatları 4+1 dairelerde 609 bin liradan başlıyor. 25 bin metrekare arsa alanında Başakşehir Mavera projesinin ödeme planı şöyle: 


Başakşehir Mavera ödeme planı: 


Başakşehir Mavera projesinde dairenin yüzde 25'lik tutarı peşin olarak ödendikten sonra kalan miktar için banka kredisi kullanılabiliyor. 


Başakşehir Mavera teslim tarihi: 


Başakşehir Mavera projesindeki daireler sahiplerine  2014 yılının Haziran ayında teslim edilecek.


Başakşehir Mavera projesinin içerisinde daire sahiplerinin hizmetine sunulmak üzere basketbol sahası, tenis kortu, voleybol sahası, kapalı yüzme havuzu, meyve bahçeleri, spa, bay - bayan fitness merkezi, yüzme havuzu ve Türk hamamı gibi olanaklar yer alıyor. 



Telefon:0212 659 62 22

Web adresi: www.maverabasaksehir.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön