19 / 04 / 2024

Başakşehir Mavera vaziyet planı!

Başakşehir Mavera vaziyet planı!

Firma: Makro İnşaat

Proje: Mavera Sarayları

24 ay sonra teslim edilecek olan Mavera Sarayları projesinin önümüzdeki aylarda satışa çıkarılması bekleniyor. Başakşehir Mavera vaziyet planı, ödeme planı ve fiyat listesi ile detayları haberimizden bulabilirsiniz...



4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon tipinde konut seçeneklerinin sunulduğu  Mavera Sarayları  Başakşehir'in 5.etabında hayata geçiriliyor.  Makro İnşaat  tarafından inşa edilen Başakşehir Mavera Sarayları ön talep topluyor. 


Başakşehir Mavera vaziyet planı haberimizin devamında yer alıyor. Henüz konut satışlarının başlamadığı Mavera Sarayları toplamda 4 bloktan meydana geliyor. Mavera Konutlarında yer alan dairelerin alanları 250 metrekareden başlayarak yükselecek.


Toplamda 40 adet daireden oluşan Mavera Sarayları Başakşehir'de yer alan bloklar ise 5 ila 6 katlı olarak yükseliyor. 1 ay sonra lansmanın yapılması ile satışa çıkarılacak olan Makro İnşaat Mavera Saraylarında yer alan konutlar metrekare birim fiyatına göre satılacak.


Mavera Başakşehir satılık daire fiyatları kapsamında projede ki daireler 5 bin TL'den başlayan metrekare birim fiyatına göre satılacak. Başakşehir Mavera Sarayları vaziyet planı bilgisinden önce projenin ödeme planı bilgisinden bahsedelim.


Mavera Başakşehir ödeme planı 'na göre projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor. Banka kredisi kullanılırken daire bedelinin yüzde 25'i peşin olarak ödeniyor. Geriye kalan yüzde 75'lik tutar bankanın faiz oranı ile 120 aya kadar taksitlendirilebiliyor.


Başakşehir Mavera Sarayları ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 24 ay sonra cevabı veriliyor. Mavera Sarayları satış ofisi ile 0212 659 62 22 no'lu telefon iletişime geçerek proje hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.


Başakşehir Mavera vaziyet planı:


Mavera Sarayları projesi çizim aşamasında olduğu için vaziyet planı görselleri henüz belirlenmedi. Başakşehir Mavera Konutları ile detaylı bilgi belli olduğunda sitemizde yayınlanacaktır.


Mavera Başakşehir iletişim:

Telefon:0212 659 62 22

Web: www.maverasaraylari.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön